Délmagyar logó

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -4°C | 3°C Még több cikk.

Már kilenc városban elérhető a chello

A UPC Magyarország Kft. bejelentette, hogy szélessávú internet-szolgáltatása, a chello immár kilenc magyar városban érhető el. Budapest, Budaörs és Miskolc után Szombathely és Sopron lakói is megismerkedhetnek a szélessáv előnyeivel.

Szolnokon, Debrecenben, Nyíregyházán és Nagykanizsán pedig a UPC Broadband nevű szolgáltatásának előfizetői internetezhetnek immár a chello által kínált tágabb keretek között. A UPC szélessávú internet-szolgáltatása a kilenc városban közel félmillió háztartás számára hozzáférhető.

A szélessávú internet állandó, nagy sebességű kapcsolatot teremt a világhálóval havi fix előfizetési díjért, telefonhasználati díj nélkül, gyors és egyszerű elérhetőséget biztosítva az információra és szórakozásra vágyó felhasználóknak. Ennek köszönhető, hogy egyre nő az érdeklődés a szélessávú szolgáltatások iránt. A UPC – felismerve a növekvő igényeket – kábelhálózatainak fejlesztését felgyorsította annak érdekében, hogy chello nevű internet-szolgáltatását mind több magyar háztartásba eljuttathassa.

A UPC meglévő szolnoki, debreceni, nyíregyházi és nagykanizsai ügyfelei, akik korábban a UPC Broadband márkanevű internet-szolgáltatását vették igénybe, a közelmúltban elvégzett fejlesztéseknek köszönhetően nyár óta már a chello által kínált előnyöket élvezhetik. A soproni és szombathelyi kábeles háztartások lakói pedig mostantól szintén megismerkedhetnek a szélessáv előnyeivel. E két várossal együtt immár közel félmillió magyarországi háztartásban nyílik lehetőség a chello igénybevételére a UPC felújított, interaktív kábelhálózatán keresztül.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hasznos és szép: a zöldtető

Különleges megoldás a zöldtető, amely nemcsak az… Tovább olvasom