Délmagyar logó

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 27°C Még több cikk.

Már láthatóak a felvételi pontszámok a felvi.hu-n

Működik a "Pontjaim" menüpont az Országos Felsőoktatási Információs Központ (OFIK) honlapján, a www.felvi.hu-n, ahol a jelentkezők megtekinthetik az adott napig feldolgozott dokumentumaik alapján számított felvételi pontszámukat.
"Az Én felvim" szolgáltatás segítségével a jelentkezők ellenőrizhetik a beküldött és feldolgozott eredményeik, illetve dokumentumaik (bizonyítványmásolatok, a többletpontokat igazoló dokumentumok) alapján számított felvételi összpontszámukat.

A pontok számításának alapját a feldolgozott, ellenőrzött eredmények képezik, ezeket az "Eredményeim" menüpontban lehet megtekinteni. A jelentkezők összpontszáma jelentkezési helyenként, külön-külön részletezve szerepel.

Fontos tudni, hogy a pótlólag megküldött dokumentumok feldolgozása és ellenőrzése folyamatosan történik. Az utólag benyújtott dokumentumok alapján hitelesített eredmények csak bizonyos átfutási idő után jelennek meg a pontokban, így a dokumentumok beérkezésétől, valamint a feldolgozás menetétől függően a jelentkezők honlapon szereplő pontszáma napról napra változhat a következő hetekben.

A jelentkezőknek tanácsos folyamatosan figyelemmel kísérniük a felvi.hu-n megjelenített pontjaikat. Amennyiben problémát látnak, azt az ügyfélszolgálatnál jelezhetik (személyesen a Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központban - Budapest, Reviczky u. 6. -, e-mailben az info@felvi.hu címen vagy a 477-3131-es telefonszámon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Boldogabbak azok, akik kevesebbet keresnek

Tovább olvasom