Délmagyar logó

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 4°C | 12°C Még több cikk.

Már Londonban van Madonna új gyermeke

Kalandos úton, sokak szerint törvények kijátszásával, de megérkezett Londonba az az afrikai kisfiú, akit Madonna szeretne örökbe fogadni. A Nagy-Britanniában élő amerikai világsztár Malawi egyik árvaházából hozatta el a 13 hónapos David Bandát, akinek kiutazását helyi jogászok és gyermekjóléti csoportok egyaránt megpróbálták jogi úton megakadályozni.
A gyermek Londonba költöztetésének ellenzői szerint Madonnának a helyi törvények alapján legalább 18 hónapig Malawiban kellett volna életvitelszerűen tartózkodnia ahhoz, hogy örökbefogadási kérelmét megfelelően el lehessen bírálni. Ezután kirendelt szakértőknek kellett volna megvizsgálniuk, hogy a kisfiú milyen körülmények közé kerül, és ekkor lehetett volna elindítani a jogi procedúrát. Ezzel szemben londoni beszámolók szerint Davidet filmbe illő, összehangolt akcióval hozták el hazájából. A The Sun, a legnagyobb brit bulvárlap tudósítása szerint Madonna több tízezer fontért bérelt egy dél-afrikai magánrepülőgépet, amely Johannesburgból Lilongwébe, Malawi fővárosába repült. Ott már egy autókonvoj várta, benne Madonna személyi titkárával, egyik testőrével és a kisfiúval.

A gépbe alig negyedóra alatt bepakoltak, és a repülő azonnal visszatért Johannesburgba. Itt a gyermek és kísérői egy menetrendszerű járattal Londonba indultak, és kedden szálltak le a Heathrow repülőtéren.
Madonna mindazonáltal nem kilopta Davidet Malawiból; a helyi kormány útlevelet adott a kisfiúnak, és az illetékes bíróság ideiglenes, másfél évre szóló elhelyezési joggal ruházta fel a popsztárt és férjét, Guy Ritchie filmrendezőt. Az útlevélben állítólag amerikai vízum is van.

Az énekesnő a múlt héten személyesen járt Malawiban, ahonnan azonban pénteken még a gyermek nélkül utazott vissza Londonba. David és mamajelöltje egyelőre a sztár londoni, a Hyde Park mellett lévő otthonában tartózkodik.

Madonna és Ritchie két gyermeket nevel, a tízéves Lourdes-t – ő az énekesnő előző kapcsolatából származik – és közös gyermeküket, a hatéves Roccót.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Segítettek a Törődés Hetében

A Budapest Bank mosonmagyaróvári fiókjának munkatársai bekapcsolódtak a pénzintézet október 14-én… Tovább olvasom