Délmagyar logó

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -8°C | -1°C Még több cikk.

Már megint bérgyilkos a szomszédom (The Whole Ten Yards)

Ha egy bérgyilkos egyszre nyugdíjba megy, hirtelen egészen másképpen látja a világot. Egyszer csak felbukkan a régi barát, Oz és segítségért könyörög, mert a rettenthetetlen magyar maffia szép felesége makulátlan bőrére pályázik..
rendező: Howard Deutch

forgatókönyvíró: Mitchell Kapner
operatőr: Neil Roach
jelmeztervező: Rudy Dillon
zene: John Debney
látványtervező: Virginia L. Randolph
vágó: Seth Flaum

szereplő(k):
Bruce Willis (Jimmy)
Matthew Perry (Oz)
Amanda Peet (Jill)
Kevin Pollak (Lazlo)
Natasha Henstridge (Cynthia)
Frank Collison (Strabo)
Johnny Messner (Zevo)

A film sztorija

Jimmy "Tulipán" Tudesky (Bruce Willis), a visszavonult bérgyilkos élvezi a nyugodt hétköznapokat mexikói tengerparti házikójában. Hála egykori szomszédja, Nicholas "Oz" Oseransky (Matthew Perry) hamisított fogorvosi feljegyzéseinek, Tulipán meghalt a világ számára, de ami a fő, sikerült vele átejteni fő ellensége, Gogolak bandáját. Így aztán az egykori kemény legény átadhatja magát olyan örömöknek, mint a takarítás, a kertészkedés és a konyhaművészetek. Az a baj, hogy felesége, Jill (Amanda Peet) viszont egyáltalán nem lelkesedik férje újonnan felfedezett kedvteléseiért, és visszasírja a régi, jó veszélyes napokat, amikor Jimmyt még legfeljebb a bizonyítékok eltakarítása érdekelte.

A csendes hétköznapoknak azonban egy csapásra vége szakad, amikor felbukkan Oz, és lélekszakadva meséli, hogy a Gogolak banda elrabolta a feleségét (Natasha Henstridge). Jimmy hallani sem akar az egészről, ez már nem az ő ügye. Ám Oz nyomában felbukkan a frissen szabadlábra helyezett bandavezér, Laszlo Gogolak (Kevin Pollak) és a verőlegényei, akik Los Angelestől követték a gyanútlan Ozt. Az öreg Gogolak ugyanis bosszút akar állni Jimmyn, aki kinyírta kedvenc fiát, Yannit... www.port.hu

Kritikák


Nemzetközi filmtár

A film hivatalos honlapja
All Movie Guide
IMDb.com

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Írja meg!

Közérdekű híre vagy jó ötlete, szabadidős programajánlata van? Rangos versenyt, vetélkedőt nyert… Tovább olvasom