Délmagyar logó

2018. 03. 25. vasárnap - Irén, Irisz -2°C | 8°C Még több cikk.

''Már nem érdekel, hogy Pamela Andersonhoz hasonlítanak''

Nagy Réka a Topmodell győztese a döntő után azonnal megbetegedett és szombat reggel óta Egerben, családi körben kúrálja magát.

A döntő után még személyesen, szombaton reggel telefonon beszélgettünk vele.

"Az egész annyira gyorsan történt, hogy fel sem fogtam, pár másodperces öltözések, minden nagyon pörgött. Kell egy kis idő, hogy feldolgozzam, hogy realizálódjon, mi történt, de nagyon örülök" - mondta érdeklődésünkre Nagy Réka hungarian topmodell nem sokkal az eredményhirdetés után.

Mégsem palacsintával ünnepel

Réka a döntőre látványosan hét-nyolc kilót adott le, amit meg is szeretne őrizni, ezért úgy tervezi, továbbra is sportolni fog és odafigyel arra, mit eszik, bár egyelőre nincs is erre szüksége:
"Most elkaptam valamit, ezért nincs étvágyam. Palacsintát sem fogok enni" - mondja a telefonba néhány órával később otthonról, Egerből. "A családom nagyon örült, büszkék rám, nagyon támogattak. Az én esetemben nem volt ilyen, hogy anyukám lökdösött vagy bökdösött, hogy indulj már el a versenyen."

A versenyfolyamban kétszer állt Réka a zsűri előtt a kiszavazásra váró páros egyikeként, de mindig visszatérhetett a házba. Mint mondta, többször gondolta, hogy rezeg a lába alatt a léc, különösen a döntőt megelőzően, amikor már csak négyen voltak. Aztán a zsűri sosem őt választotta.

Nem ítéli meg önmagát

Réka minden - a Topmodell adásokban már ezerszer hallott - nyereménynek nagyon örül, mint mondta, nem is tudná megmondani, melyiknek leginkább. És miért te nyerted meg a versenyt? - kérdeztük tőle agyafúrtan, ám Réka ügyesen hárította, hogy olyat mondjon, amin rosszindulatú emberek és fórumozók később csámcsoghatnának: "Hagyjuk meg a válaszadás lehetőségét azoknak, akik engem választottak, nem az én tisztem, hogy megítéljem magamat."Réka győzelme egyébként sokakat meglepett, például önök is csak másodiknak tippelték őt.

Családi körben

Azt azért elárulta, hogy mit szeretett leginkább és mit legkevésbé a versenyben: "A legjobb a stáb volt, akikkel együtt dolgoztunk, valamennyire mindenki családtaggá vált" - mondta. "A legrosszabb az volt, hogy tilos volt a családommal beszélni, ugyanis nem hívhattuk fel a hozzátartozóinkat."

Már nem zavarják a pamelások

Réka topmodellt - főleg a fogyása előtti időkig - különös előszeretettel hasonlítgatták a Pamela Andersonhoz irigy vagy klisésen gondolkodó emberek. Rékát a győzelem megerősítette abban, hogy ezzel egyáltalán nem kell törődnie: "Egy ideig zavart, de most már nem foglalkozom vele" - jelentette ki.

Végezetül a közelgő ünnepek felől érdeklődtünk, de mint mondta, eddig egyikkel (karácsony és szilveszter) sem volt ideje foglalkozni, így azzal a titkos tippel sem szolgálhatunk, hol lehet szilveszterkor összefutni Réka topmodellel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

47 törvényt szavaztak meg a képviselők az őszi ülésszakon

Az őszi ülésszakon 20 nemzetközi szerződés kihirdetését nem is számítva, 47 törvényt szavaztak meg a… Tovább olvasom