Délmagyar logó

2017. 07. 21. péntek - Dániel, Daniella 22°C | 35°C Még több cikk.

Márciusra kész a rendőrségi épület

Hajrájába érkezett az elmúlt évben megkezdett új, kapuvári rendőrkapitányság építése. Mint Halász Tibor főépítésvezetőtől megtudtuk, a kivitelező tudja tartani az eredeti, március végi átadási határidőt. Ugyanakkor az épület pontos rendeltetése még függőben van.
A szakemberek jelenleg a külső homlokzat befejezésén dolgoznak, a továbbiakban a belső festést és burkolást végzik. Ezek után érkezhetnek a szerelvényezők, végül utoljára a külső térburkolatot teszik le. Halász Tibor úgy véli, a befejezést a rossz idő sem hátráltatja. Az épület tehát márciusra elkészül, de hogy mi lesz a pontos rendeltetése, az egyelőre még bizonytalan a rendőrség átszervezése miatt.
Érdeklődésünkre Gorgosilits Fábián ezredes, megbízott megyei főkapitány kijelentette: a rendőrség regionális szervezeti felépítése jelenleg folyamatban van, s ezen belül a kapuvári szervezeti felépítésről még semmi biztosat nem lehet tudni. Hozzátette: az új kapitányságot biztosan átadják és a kapuvári kollégái átköltöznek az új épületbe. – Ez utóbbit a kapuváriakkal együtt magam is nagyon várom – mondta Gorgosilits ezredes.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kezdésnek rangadó

Kosárlabda

Idegenbeli rangadóval indítják az új esztendőt a SMAFC NB… Tovább olvasom