Délmagyar logó

2017. 07. 21. péntek - Dániel, Daniella 22°C | 35°C Még több cikk.

Mari és Bence

Falusi Mariann hisz a sorsban. Alig, hogy elveszítette Zoli kutyáját, már egy új, fekete kiskutya van mellette.

Bencével egy benzinkútnál találtak egymásra. Őt is, csakúgy mint előző kedvencét, valaki  kidobta. Mari egy percig sem gondolkodott azon, mi lesz a négylábúval.

- Mondták, hogy egy pár órával azelőtt dobták ki egy autóból és otthagyták a kutyát. Úgy gondoltam, hogy ez egy ilyen égből jövő dolog, hogy ezt a kutyát nekem be kell fogadnom és kész.

A Bencehegyen talált eb után Mari Bencének keresztelte új kedvencét, aki az első perctől kezdve gazdájának tekintette az énekesnőt. Kölcsönös szerelem ez első látásra.

-  Nagyon jó volt az első éjszakánk. Háromszor kellett azt mondanom, hogy ott és levette az ágyról a lábát is és nyugodtan aludt egész éjjel.

Persze Zolit nem lehet csak úgy elfeledni, minden percben ott van az énekenő fejében. Ő volt az első kutya az életében. A pasik, az autók, a lakások jöttek-mentek, egy valaki azonban mindig ott volt: Zoli. A kutyus öreg volt már, az utolsó napokban infúzión élt, majd az örök vadászmezőkre távozott. 

- Tanúja volt egy olyan dolognak, ami soha többé nem lesz. 18 éves a

Padödödö és ebből 15 és fél évet élt végig velünk, a mindennapokat. Ő egy sztár volt, tévéműsorokban, show-ban szerepelt, nap mint nap imádták az emberek, jobban megismerték, mint engem.

Bence próbálja Marival feledtetni a bánatát, és láthatóan ő jól érzi magát a bőrében. Az énekesnő egyébként is hisz a sorsban, és amióta egymásra találtak kényezteti ám rendesen.

- Ő érzi azt, hogy velem kell maradnia és hogy ez mennyire jó. Beül a cabrió autóba, futkos a kertben és még kaját is kap tőlem. Naponta kétszer, mert még nincs egy éves.

Bence még csak most kezdi szokni a kamerát, a színpadot és ezután jönnek csak a rajongók. Mari, új kutyáját legközelebbi budapesti koncertjükön mindenképpen bemutatja majd a nagyérdeműnek is.  

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rajtra készen a válogatott

A csütörtökön kezdődő 35. sík vízi kajak-kenu világbajnokság előtti utolsó sajtóeseményét tartotta… Tovább olvasom