Délmagyar logó

2017. 01. 17. kedd - Antal, Antónia -4°C | 1°C

Másfélmilliárd ifjúsági célra az Új Széchenyi Tervből

Mintegy 1,5 milliárd forintot kaphat további 30 szervezet az Új Széchenyi Terv keretében gyermekek és fiatalok társadalmi integrációját segítő, ifjúságügyi és kábítószer-prevenciós célú programok támogatására - közölte a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Szociális, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkársága kedden az MTI-vel.
A közlemény szerint a pályázat keretében eddig már 30 szervezet nyert el támogatást; a szervezeteket a napokban értesítik majd a döntésről. Az egyes szervezetek közel 30 és 80 millió forint közötti támogatásban részesülnek - tették hozzá.

Az államtitkárság által kiírt pályázat célja a 12-29 éves gyerekek, serdülők, fiatalok társadalmi gazdasági részvételének fejlesztése.

További cél, hogy javuljon a fiatalok egészségtudatossága, személyes élete, társas és társadalmi kapcsolataik és környezetük feletti kontroll képességük, illetve, hogy a kábítószer-használat ne legyen számukra vonzó alternatíva - áll a közleményben.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Somogy vagy Veszprém - népszavazás lesz Balatonvilágoson

Balatonvilágos képviselő-testületének határozata szerint népszavazáson dönt a település lakossága arról, hogy a jövőben is Veszprém megyéhez tartozzon-e a község, vagy "átmenjen" Somogyhoz. Tovább olvasom