Délmagyar logó

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 10°C | 20°C Még több cikk.

Második forduló

Győr. Kovács Lajos jegyző, a helyi választási iroda vezetője értesíti a választókat, hogy a 2. és 3. számú választókerületben megtartott érvényes, de eredménytelen szavazás következtében április 23-án valamennyi győri szavazókörben (1-től 111-ig) lebonyolítják a választások második fordulóját. Szavazni mindenkinek ugyanabban a körben lehet, amelyet a korábban kiküldött értesítőszelvény megjelölt, illetőleg ahol az első fordulóban leadhatta szavazatát. A választópolgárok a második fordulóról külön értesítést nem kapnak.

Lakossági fórum

Győr. A megyeszékhely vasúti csomópontjának átépítéséről tartanak lakossági fórumot szerdán délután 1-től 4 óráig a városháza dísztermében.

Rétesvásár

Győr. Jótékony célú húsvéti rétesvásárra vár mindenkit a Győri Nők Független Szervezete ma délelőtt 9 órától az Arany János utcában (az Arrabona Áruháznál). Lesz mákos, almás, túrós, meggyes, káposztás rétes. A gyűjtést a május 28-i belvárosi gyermeknapra fordítják.

Pápai áldás

Győr. Az egyházmegyei hivatal tájékoztatása szerint a holnap délelőtt 10 órakor kezdődő húsvéti püspöki szentmise pápai áldással zárul a bazilikában.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sült kolbász után csokipálinka

Gyermekekre jellemző tulajdonság, hogy ha valamivel kísérletezni szeretnének, azt akkor teszik meg, amikor a szülők nem tartózkodnak otthon. Magdika is így tett 13 éves korában: a szülők Téten szüreteltek, ő pedig nekiállt rétes nyújtani. A túrós finomság kitűnőre sikeredett, így a munkából fáradtan hazatérőket kellemes meglepetés várta. Finom süteményei is bekerültek receptkönyvünkbe. Tovább olvasom