Délmagyar logó

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 28°C Még több cikk.

Mától Szegeden is videotelefonálhatunk

A vezető mobilszélessáv-szolgáltató rendkívüli hálózatfejlesztésének köszönhetően mától Szegeden és Szombathelyen is elérhető a videotelefonálás, ráadásul a Pannon mostantól három hónapig díjmentesen biztosítja a hálózatán belüli videohívásokat a két újabb városból is.
Budapest, Győr, Székesfehérvár és Pécs után mától Szegeden és Szombathelyen is elérhetővé teszi a Pannon a harmadik generációs hálózat biztosította rendkívül nagy sávszélességet, és az így lehetővé vált új szolgáltatást, a videotelefonálást.

„A Pannon vezető mobilszélessáv-szolgáltatóként Szombathelyen és Szegeden is elsőként építette ki a videotelefonálást is lehetővé tévő hálózatot" – mondta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója. „A bevezetést követően három hónapig díjmentesen kínáljuk az új szolgáltatást, mellyel lehetővé válik, hogy élő képben lássuk a mobilunkon azt, akivel beszélünk" – tette hozzá.

A mobil szélessávú szolgáltatásokra alkalmas készülékek június 18-áig 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatóak meg a Pannon szombathelyi és szegedi bemutatótermében és partner üzleteiben új számlás vagy kártyás előfizetés vásárlása esetén.

Az ország egyre nagyobb területén kiépített mobil szélessáv lényegesen gyorsabb mobil internetezést tesz lehetővé. Ezenfelül nagy adatátviteli sebességgel érhetők el a WAP-on a mobil videók, tévéműsorok, élő adások, letölthető zeneszámok, illetve a vállalatok beszéd- és adatkommunikációját új szintre emelő szolgáltatások. A Pannon hazánkban a legnagyobb mobil szélessávú lefedettséget biztosítja: a lakosságra vetítve immár Magyarország 65 százalékán elérhető, s folyamatosan tovább bővül az egymással együttműködő EDGE- és UMTS-hálózatok lefedettsége.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ADSL2 az Inviteltől is

Az ADSL2 bevezetésével az Invitel és T-Com szolgáltatási területén lehetőség nyílik az akár 20… Tovább olvasom