Délmagyar logó

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 13°C | 28°C Még több cikk.

MDF:

Nagy Tamás

a jelölt

Önállóan indul az őszi önkormány- zati választásokon az MDF Sop- ronban. A polgármesterjelöltjük Nagy Tamás, aki bízik abban, hogy 2–3 képviselőjük lesz

a közgyűlésben.
A Magyar Demokrata Fórum soproni csoportja az eltelt egy hónapban minden jelentős párttal, civil szervezettel tárgyalt, a programokban találtak közös pontokat, ám úgy döntöttek, hogy önállóan indulnak el az őszi választásokon – hangzott el a párt tegnapi sajtótájékoztatóján. Ezt követően Oszvald Ferenc alelnök bejelentette: Nagy Tamás, a csoport elnöke a polgármesterjelölt.
– Bízunk abban, hogy az új közgyűlésben két-három képviselőnk is helyet foglal majd – fűzte hozzá Nagy Tamás. – Pk garantálják, hogy a választási programunkat végre tudjuk hajtani. Ennek lényeges eleme, hogy a távhőszolgáltatók térjenek át a környezetbarát energia előállítására, és legyen egyéni az elszámolási rendszer. Fontos továbbá, hogy a városnak legyen könnyűszerkezetes tornacsarnoka, valamint az egykori villamosok útvonalán járjanak környezetbarát buszok. Ezzel ugyanis elősegíthetjük, hogy a mélygarázsok miatt elnéptelenedő belváros ismét megteljen élettel.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Észak-Korea rakétákat lőtt ki

Észak-Korea hét rakétakísérletet hajtott végre tegnap, amelyet a nemzetközi közösség széles… Tovább olvasom