Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 23°C Még több cikk.

MDF: konstruktív javaslatok

Sopron Munkatársunktól A második félévben újabb kilenc MDF által kezdeményezett napirendi pontot tárgyalhat Sopron képviselő-testülete – mondta el Nagy Tamás, a párt soproni vezetője.
– Választóinknak ígéretet tettünk a kampányban, hogy programunkat következetesen képviseljük akár a városvezető koalíció tagjaként, akár ellenzékből – mondta el Nagy Tamás tegnapi sajtótájékoztatóján. – Az első féléves közgyqlési napirendek között a képviselők tárgyalták például az élményfürdő-beruházás lehetőségét, illetve az akadálymentesítést, melyek a soproni MDF programjában kiemelt helyen szerepeltek.
Nagy Tamás azt is elmondta, a második féléves munkatervhez benyújtott kilenc javaslat között megtalálható a korábban sok vihart kavart informatikai fejlesztések helyzete vagy a mélygarázs kialakítása utáni parkolási helyzet áttekintése.
– Szükségesnek érezzük a soproni és a város környéki kerékpárutak állapotának felmérését és a fejlesztési lehetőségek ismertetését – tette hozzá Nagy Tamás.
– Párbeszédet szeretnénk a város rövid és hosszú távú idegenforgalmi és kulturális koncepciójáról és a belváros fejlesztési lehetőségeiről.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elektronikus lesz a kiviteli eljárás

A vám- és pénzügyőrség július 1-jén bevezeti az elektronikus kiviteli vámeljárást, ami jelentősen… Tovább olvasom