Délmagyar logó

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 2°C | 12°C Még több cikk.

Medvezcky Ilona Norbiéknál karácsonyozott

Meghitten zajlott a Schobert család szentestéje. Norbiék ünnepét ráadásul idén egy impozáns vendég is megtisztelte

Ilona Norbi dadájával
A revücsillag Medveczky Ilona látogatott el budakalászi házukba.

Schobert Norbi akkor döntött úgy, hogy népes családja körébe invitálja Medvezcky Ilonát, amikor az újságokban meglátta, hogy a díva magányosan töltené a szentestét.

- Ilonával nagyon régi a kapcsolatunk. Kölcsönösen számíthatunk egymásra, bármiről is legyen szó - kezdte Norbi.

- A sajtóból értesültem arról, hogy idén egyedül kell karácsonyoznia, hiszen már Richárd sincsen vele. Már ekkor is komolyan elgondolkoztam, hogy meghívom magunkhoz szentestére, majd amikor édesanyám is felvetette a dolgot, döntöttem.

Norbi tárcsázta a díva számát, aki meghatódott az ötleten és először visszautasította a meghívást. Nem akart ugyanis alkalmatlankodni.

- Elmondtam Ilonának, hogy szenteste nincs helye az illemnek. Én illemből senkit sem hívok meg, főleg nem egy ilyen ünnepi napon. Végül elfogadta a meghívást - emlékezett vissza Norbi, akiknél nem Ilona volt az egyetlen vendég.

- Velünk volt az édesanyám és a gyerekkori dadám, aki 32 éve már a családnál dolgozik. Január 10-én lesz 100 éves.

Norbiék olyannyira komolyan gondolták, hogy széppé varázsolják Ilona karácsonyát, hogy még ajándékkal is kedveskedtek neki.

- A fa alatt átadtuk az ajándékokat. Ilona kapott tőlünk egy táskát és egy parfümöt, majd az asztalnál hosszasan beszélgettünk és eszegettünk. Nyugodt, békés karácsonyunk volt - magyarázta Norbi.

Medveczky Ilona meghatódva számolt be lapunknak a Norbiéknál töltött szentestéről, hiszen hosszú, magányos évek óta ez volt az első karácsonya, amit egy igazi családban ünnepelt.

- Azt kérdezik milyen volt a szentestém? Olyan csodálatos, amilyen egy szeretetteljes, boldog családdal lehet - mondta boldogságtól sugárzó arccal a díva.

- A 99 éves dadustól, a pöttöm gyermekekig mindenki a legnagyobb szeretettel bánt velem. A fa alatt pedig a számomra is lapult egy kis ajándék. Tökéletes karácsonyi ajándék volt nekem, hogy egy ilyen családdal ünnepelhettem.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Terry és Cech nélkül nincs címvédés?

Labdarúgás

José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának trénere szerint együttese… Tovább olvasom