Délmagyar logó

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 2°C | 12°C Még több cikk.

Meg akarta vesztegetni a határőröket

Vesztegetéssel akart kibújni a határőrök előállítása alól egy román állampolgárságú férfi a Nyugati pályaudvaron – tájékoztatta az OBJEKTÍV Hírügynökséget a Budapesti Határőr Igazgatóság.
Budapesti Határőr Igazgatóság Vasúti Határrendészeti Kirendeltségének munkatársai személyazonosságának igazolására szólítottak fel egy román állampolgárságú férfit pénteken, a késő délutáni órákban a Nyugati pályaudvar területén. Az ellenőrzés során a határőrök megállapították, hogy az igazoltatott személy a részére engedélyezett tartózkodási időt közel másfél hónappal túllépte, ezért előállították a Nyugati pályaudvaron lévő rendőrőrsre.

A rendőrőrsön, az előállítás ideje alatt a román állampolgár az intézkedő határőröknek húszezer forintot kínált cserébe a szabadon bocsátásért.

A vesztegetést megkísérelő személyt - aki korábban már egy alkalommal kiutasításra került a Magyar Köztársaság területéről - büntetőfeljelentéssel átadták a BRFK VI. kerületi Rendőrkapitányság munkatársainak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Milyen a takarékos otthon?

Ha kellő figyelmet fordítunk a lakás építésekor, átalakításakor az alapvető kellékek beszerzésére, nem csak anyagilag járunk jól, hanem környezetünket is kíméljük. A takarékos megoldások némelyike ráadásul nem is annyira pénz, mint inkább odafigyelés kérdése. Takarékos tippek ingatlantulajdonosoknak. Tovább olvasom