Délmagyar logó

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 2°C | 8°C Még több cikk.

Még lehet jelentkezni

Szeptember 28–29-én kerül sor Budapesten az első Országos Közbeszerzési Konferenciára. A szervezők szeptember 6-ig 300 résztvevő jelentkezését fogadják el.
A rendezvény különös aktualitása, hogy az európai uniós csatlakozás kapujában mind többet hallunk a közbeszerzési eljárásról, néha már-már misztikus tartalmat tulajdonítva neki. A neves szakértők és egyetemi előadók (dr. Várday György vezető közbeszerzési szakértő, dr. Monory Bulcsú egyetemi docens) vezetésével lebonyolításra kerülő konferencia kiemelt témakörei közé tartozik a 2002. január 1-jei jogszabály-módosítás hatása a közbeszerzési eljárásra, a közbeszerzési döntőbizottság eljárási gyakorlata és a csatlakozásra való felkészülés nyomán várható változások.

Az elmúlt években több mint 6000 cég és intézmény vett részt kiíróként vagy ajánlattevőként a közbeszerzési eljárásokban. Megtapasztalhatták, hogy az ebben való jártasság külön szakmává nőtte ki magát. Ráadásul a hatályos törvény szerint már működik a közbeszerzések jogszerűségét szavatoló szankciórendszer, ami által több millió forintos bírsággal sújthatók a kiíró intézmények. A pályázó cégek pedig a gyakorlati eljárás pontos ismerete nélkül ma már egyáltalán nem juthatnak közbeszerzésekhez. Előzetesen már több mint 200 regisztráció érkezett a rendezvényre. A szervezők szeptember 6-ig összesen 300 résztvevő jelentkezését fogadják el.

Jelentkezni lehet munkaidőben a (06-1) 266-76-01-es telefonszámon, vagy a kozbeszerzes@dft.hu mailcímen. Akik lemaradnak, azok hozzájuthatnak a szeptember végén megjelenő új közbeszerzési kézikönyvhöz, vagy a 2003. márciusi konferenciára adhatják le jelentkezésüket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csákány Béla István – matematikus

Tovább olvasom