Délmagyar logó

2017. 07. 27. csütörtök - Olga, Liliána 16°C | 26°C Még több cikk.

Még lehet pályázni a családbarát munkahely címére

Március 1-jéig lehet pályázni az idei Családbarát Munkahely címre. Az idén már a hetedik alkalommal írták ki a pályázatot.
Március 1-jéig lehet pályázni az idei Családbarát Munkahely címre. A díjat kis-, közép- és nagyvállalati, valamint költségvetési szerv és nonprofit szervezet kategóriában adják ki azoknak, akik a legtöbbet teszik a családbarát munkahelyért.

A Családbarát Munkahely címet évente adja ki a Foglalkoztatási és Munkaügyi Minisztérium. Az idén már a hetedik alkalommal írták ki a pályázatot. Az értékelés során figyelembe veszik, hogy az adott munkahelyen lehet-e választani a különböző munkaidőmodellek közül, és hogy van-e képzésre lehetőség, javítva a munkavállalók alkalmazkodóképességét. Figyelembe veszik, hogy gyes, gyed, gyet után milyen lehetőségeket ad a cég a munkavállalásra.

Értékelik, hogy a cég miként viszonyul a gyermekintézmények fenntartásához, korszerűsítéséhez, miként érvényesülnek a vállalatnál a munkavállalói jogok, mit tesznek az egészséges munkahelyért. Az eredményhirdetésre a tervek szerint március végén kerül sor.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ingyenes jogsegély

Győr. Az MSZP Győr és környéke Szervezete holnap 17 órától ingyenes jogi tanácsadás tart a Herman… Tovább olvasom