Délmagyar logó

2017. 08. 23. szerda - Bence 15°C | 25°C Még több cikk.

Még mindig keresik a tolcsvai patakban eltűnt asszonyt

Speciális mentők vasárnap délelőtt újra keresni kezdték a pénteken a megáradt patakban eltűnt asszonyt. A nő egyelőre nincs meg. Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, péntek délután egy helybeli nő tüzelőnek való hordalékfát akart kihalászni a vízből, mikor a megáradt patak magával ragadta.
A keresést a rendőrök, katasztrófavédelmi szakemberek és a Miskolci Spider Mentőcsapat munkatársai kezdték el még pénteken. A zuhogó esőben pénteken késő éjszakáig keresték a tolcsvai asszonyt a helyiek mellett tűzoltók, rendőrök és a speciális mentők. A megáradt patakban nagy volt a sodrás, ezért csak a meder széléről tudták csáklyázni a vizet. Szombaton a család géppel kotortatta a medret, de az asszony nem került elő.

Vasárnap reggel óta speciális mentők - körülbelül 20 ember - keresi az asszonyt. Mentőcsapatok érkeztek Nyíregyházáról, Szolnokról, Debrecenből, Budapestről és Miskolcról. A nőt egyelőre nem találják - mondta el a Független Hírügynökségnek Lehóczki László, a Spider Mentőcsoport vezetője. A speciális mentők egy része a baleset helyszínéről kiindulva fáklyával centiként vizsgálja át a vizet, a csapat másik része pedig a Bodrog és a Tolcsva patak összefolyásánál keresi az eltűnt nőt. A Spider Mentőcsapat búvárai délelőtt tíz óra előtt ismét beleereszkedtek a patakba, és újra keresni kezdték az eltűntet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Teherautó rongálta meg az 51-es főút felüljáróját

Baleset miatt megrongálódott az 51-es út M0-áson átívelő felüljárója, ezért a Dunakeszi felé vezető… Tovább olvasom