Délmagyar logó

2016. 10. 25. kedd - Blanka, Bianka 12°C | 19°C

Még mindig lakótársat keresünk

Öt évvel a különleges barcelonai események után Xavier Párizsban, Londonban és Szentpétervárott keresi az igazit, miközben egyre másra belebotlik egykori lakótársaiba.
rendező: Cédric Klapisch

forgatókönyvíró: Cédric Klapisch
operatőr: Dominique Colin
zene: Loic Dury, Laurent Levesque
producer: Matthew Justice, Bruno Levy
vágó: Caroline Dulac

szereplő(k):
Romain Duris (Xavier)
Kelly Reilly (Wendy)
Audrey Tautou (Martine)
Cécile De France (Isabelle)
Kevin Bishop (William)
Evguenya Obraztsova (Natacha)
Lucy Gordon (Celia Shelton)
Aissa Maiga (Kassia)

A film sztorija

Öt év telt el Xavier (Romain Duris), a Lakótársat keresünk főhősének Barcelonában eltöltött kicsapongó és kalandos diákévei után. Xavier immár Párizsban igyekszik írói karrierjét építeni, miközben a felnőtté válás megszokott kérdésén töpreng: vajon érdemes-e élni ezen az ellentmondásos világon?

A tökéletes nő után kutatva ágyról ágyra jár, gyakran olyan szekér után fut, amelyik nem veszi őt fel, és sokszor jut arra a felismerésre, "ez a hajó is elment...", míg végül legjobb barátnője a leszbikus Isabelle (Cécile de France), régi szerelme Martine (Audrey Tautou), valamint Wendy (Kelly Reilly) és William (Kevin Bishop) és az egész multikulturális barcelonai baráti társaság segítségével megcsillan számára a reménysugár, mely elvezeti őt az igaz SZERELEM útjára.

Vajon készen áll a világ Xavier fogadására? www.port.hu

Kritikák

mozinet.hu - Tóth Barnabás

"Az ismét bevetett Audrey „Amélie" Tautou-nak – bár páratlan sármja
mellett itt most hiteles és megható minden percben – dramaturgiai funkció már nem jutott, a korábban megismert brancs nagy része pedig láthatóan csak egy orosz hajóbuli miatt vállalta a nullával egyenlő szerepet. Szerencse, hogy Romain Duris továbbra is tökéletes alteregó Klapisch számára, hiteles, vicces és bájos minden kockán, az angol Kelly Reilly pedig nem csak gyönyörű, hanem fantasztikusan érzékeny játékú is. A leszbikus barátnőt másodszor is parádésan hozó Cécile de France jelenete a nagypapával pedig tökéletes."
A teljes cikk

Nemzetközi filmtár

A film hivatalos honlapja
All Movie Guide
IMDb.com
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tovább olvasom