Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Még rengeteg a kérdőjel a SMAFC körül

Kosárlabda

Bár Vetési Imre edző irányításával már a hét eleje óta készül a SMAFC NB I/B-s férficsapata a következő évadra, azért még elég sok a kérdőjel abban a tekintetben: kik alkotják majd bő másfél hónap múlva kezdődő bajnokságban az egyetemi együttes játékoskeretét.


Délelőttönként labdás foglalkozásokat tart a szakvezető, délutánonként, kora esténként pedig hegyi és erdei futás szerepel a programban.
Ami valószínűsíthető: a tavalyi SMAFC-ból nem marad a csapatnál Gáva, Horváth Sz., Szilassy és Varga T. Az egyetemieknél állt edzésbe az előző évadban az A csoportba feljutó Ászok-SMAFC csapatában szerepelt együttesből Gombás és Pethő – utóbbi meg is sérült.
Lesznek, akik nyaralás, munkahelyi vagy tanulmányi okok miatt később kapcsolódnak be a felkészülésbe. Akik jelenleg edzenek, azok között nagyon sok a fiatal játékos.
Rájuk persze szükség is van, hiszen az NB I/B-ben a következő évadban a bajnoki mérkőzéseken pályára lépő tízes keretben nem kevesebb, mint négy 22 éven aluli fiatalnak kell szerepelnie.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bátor vállalkozók megyéje

Míg országosan csökkent, megyénkben nőtt az egyéni vállalkozók száma az elmúlt egy évben. A a csökkenést a kényszervállalkozások megszüntetését célzó szabályozás, a növekedést a munkahelyek megszűnése indokolhatja. A szakember szerint egyre többen igyekeznek a maguk erejéből megoldani foglalkoztatásukat, ami bizakodó légkört jelez. Tovább olvasom