Délmagyar logó

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 12°C | 17°C Még több cikk.

Megérkezett Vona Gábor a gyanúsítotti kihallgatására

Megérkezett Vona Gábor, a Jobbik elnöke a gyanúsítotti kihallgatására a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Budapesten lévő, Teve utcai épületébe hétfőn délelőtt.
Vona Gábort a rendőrök a bíróság által jogerősen feloszlatott Magyar Gárda szombati, Szentendrén tartott avatóünnepségének rendezőjeként idézték be egyesülési joggal való visszaélés bűncselekményének gyanúja miatt.

A pártelnök védőjével, Gaudi-Nagy Tamás ügyvéddel érkezett a Teve utcába, a sajtónak egyelőre nem kívánt nyilatkozni, csak annyit mondott: 13 órakor sajtótájékoztatót tart.

Vona Gábort a rendőrség épülete előtt mintegy 20 fős, fehér ingbe, fekete nadrágba, illetve Magyar Gárda feliratú pólóba öltözött, zászlókkal várakozó csoport üdvözölte "Éljen Vona!" kiáltásokkal.

Olvasóink írták

31 hozzászólás
12
 • 31. cartagonova 2009. augusztus 25. 16:44
  „Ne vergődj Mizujs azzal a megrendelésre legyártott itélettel! Ez csak addig jogállam amig a regnáló rezsim és a mögöttes háttérhatalomnak szájize szerint manipulálhatók a dolgok! Rövidesen vége lesz! Nem kell Izraelbe menned ha nem ármánykodsz a magyar többség ellen! De ellenkező esetben jobban teszed, ha önként és dalolva távozol, mert ha nem segithetünk ebben neked, ha akarod.Itt nem lesz semmilyen kevert népségű multikulturális katyvasz! Magyarország nem csak anevében marad magyar!”
 • 30. Mizujs 2009. augusztus 24. 19:15
  „29. hozzászólás lawyer 2009.08.24. 14:59

  Már nem járőröznek a .... romák.

  De ezt már másik topikban is elsütötted. Nincs új? Nem kaptál még új bemásolandó szöveget? Mit csinálnak a központban, hogy nincs új anyag kiadva????

  Ilyen sokáig kell gondolkodniuk, hogy mit kellene reagálni? Látszik, hogy nem akarják elb@sz@rint@ni, mint Vona a Napkeltében.

  Ne zsidózz, ne küldj Izraelbe! Értelmes, logikus választ kérek!”
 • 29. lawyer 2009. augusztus 24. 14:59
  „Ha jogállam lennénk, attól lennénk azok, hogy jogvédelem MINDENKIT EGYFORMÁN illet meg!

  A járőrőző romákat meg kell érteni, a magánterületen bármit tevő gárdistákat meg elitélni, hogy is van ez ?
  Ha Berlinben a kommunisták összeverekednek a rendőrökkel, akkor ők a magyar média szerint "baloldali aktivisták" ha nálunk árpádsávos zászlóval valakik megjelennek valahol, akkor ők meg a "csőcselék"?
  Nem kell valakivel egyetértenem, de a jogát a saját politikai nézetei hangoztatásához vitatnom nem lehet. Ez lenne a szólásszabadság. A gyülekezési meg az, hogy mindenfajta engedély nélkül bárhol összejöhetünk bármilyen - kivéve alkotmányellenes - célból . Alapvető bajok vannak Magyarországon, Hölgyeim és Uraim!”
 • 28. Mizujs 2009. augusztus 24. 14:13
  „Ha 200-szor írjátok ide, hogy a Magyar Gárdát betiltották és amit Vonáék műveltek az törvénytelen, akkor se értik meg.

  Egyszerűen lezsidóznak, elküldenek Izraelbe és ennyi. Se érvük, se önálló gondolatuk, csak amit Vona elmondott a TV-ben, azt ismétlik. Nem más ez, mint keményen agymosott papagájkommandó!

  Fel sem tűnik nekik Vona mondata: ha őt meghurcolják, plusz 10 %-ot hoz nekik. Nem kell ez a sok birka másra, csak arra, hogy minél több képviselőjük legyen a parlamentbe, minél közelebb legyenek a húsosfazékhoz.”
 • 27. flexapja 2009. augusztus 24. 13:53
  „moderálva 2x”
 • 26. flexapja 2009. augusztus 24. 13:52
  „á ezek el se olvasták a Jobbik programjat!sokan vannak ilyenek.”
 • 25. flexapja 2009. augusztus 24. 13:52
  „A Jobbik elnöke a sajtótájékoztatón elmondta, az ellene indított gyanúsítási eljárás vádja csak annyira állja meg a helyét, mint egy remegő egylábú a viharban és természetesen panasszal él az eljárással szemben.”
 • 24. lidocain 2009. augusztus 24. 13:37
  „17 ha bármi fogalmad lenne a Jobbik programjáról tudnád,hogy a cigányokat nem irtani hanem beilleszkedésre,munkára,iskolába járásra kényszeriteni akarják. de éppen te és a hasonszőrűek vagytok azok akik gyűlölködtök,náciztok,akasztani,gyilkolni akartok mindenkit aki nem hajlandó tovább lehajtott fejjel járni és elege van abból,hogy joga nincs csak kötelesége a saját országában. kötelessége,hogy dolgozzon,már ha van hol és adózzon,fizessen orrvérzésig miközben a naplopó cigányok szaporodnak,elvannak a saját primitiv szinvonalukon,lopnak és rabolnak félelemben tartják a magyarokat a polikai elit meg asszisztál mindehhez és eldják amit még lehet az országból. na ebből van elege már minden normális embernek.és pillanatnyilag a Jobbik az egyetlen olyan párt aki értünk magyarokért emeli fel a szavát és bármennyire is be vannak szarva az mszp-s bérencek be fog jutni a parlamentbe és akkor végre lesz igazi rendszerváltás és lesz rend.”
 • 23. flexapja 2009. augusztus 24. 13:11
  „Mélymagyar tv adást nézzétek meg ,érdemes. Egy mondat belöle: magánterületre nem mehet be a rendörség!tehát jogsértö volt a fellépése.”
 • 22. flexapja 2009. augusztus 24. 13:10
  „moderálva off”
 • 21. flexapja 2009. augusztus 24. 13:09
  „milyen bünt követett el Vona?erre valaszolj <moderálva sértő>”
 • 20. tótkomlósi 2009. augusztus 24. 13:08
  „becsület!
  a 14. beíráshoz tedd hozzá: MÉG nem!!!!

  Mert fognak, csak idő kérdése!
  Ennyire ne légy naív!”
 • 19. magyarok 2009. augusztus 24. 13:05
  „16 ebben is egyetértünk! de Vonáéknak is kijár! :) Ebben meg te érts egyet!”
 • 18. magyarok 2009. augusztus 24. 13:04
  „moderálva személyeskedő”
 • 17. magyarok 2009. augusztus 24. 13:00
  „teljesen igazad van abban amit írtál én i utálom az MSZP-t az SZDSZ-t de még a Fideszt is, de mind közül legjobban utálom a Jobbikot, mert rasszisták, <moderálva.....>, mert pl: ez a cigány irtás is nekik köszönhető még ha nem közvetve is, de az ő felbujtásainak köszönhető!
  Európa nem a gyűlölet felé tart és ez a nép ez a ....... népet egy kis gyűlölettel azonnal fel lehet éleszteni, meg elfogultsággal!
  Nem divat a Rasszizmus EURÓPÁBAN!!!!!”
 • 16. nagyonnagy 2009. augusztus 24. 12:45
  „Másik dolog. Ha Vonának ezért bünti jár, akkor mi jár egy ország kirablásáért, az emberek becsapásáért, a sok hazugságért amit még el is ismertek, de bocsánatot sem kértek. Az arányosság elvén: kötél.”
 • 15. nagyonnagy 2009. augusztus 24. 12:40
  „Jó dolog mikor egy rabló banda mondja meg mi a törvény és kire vonatkozik.”
 • 14. becsület 2009. augusztus 24. 12:27
  „"magyarok"
  Miért is????Ő nem osztogat százmilliós végkielégítéseket,mint a barátaid!Ő nem mondja,hogy "szükség van a reformokra,meg viselje mindenki a közterheket"közben meg milliárdokat lopnak el a kormány párti és a fideszes köcsögök is.
  Mellesleg fasisztának a szemkilövetőket,ártatlan embereket agyongumibotozókat
  nőkre gyerekekre könnygázt okádókat nevezném.”
 • 13. flexapja 2009. augusztus 24. 12:24
  „totkomlosi miért nem utazol izraelbe ha nem érzed itt jol magad? :D”
 • 12. flexapja 2009. augusztus 24. 12:22
  „varadipal,te a lendvai ildiko vagy?mert a szöveged olyan. palika,tudom nehez felfogni,de Vona az Eu Parlamentbe jutott Jobbik párt elnöke! Hamarosan mentelmi joga is lesz!”
31 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Traktorokkal, teherautókkal is demonstrálnak

Traktorokkal, teherautókkal és személygépkocsikkal zárták le a fél útpályát hét Heves megyei, Tarna… Tovább olvasom