Délmagyar logó

2016. 12. 06. kedd - Miklós -5°C | 3°C

Megerőszakolt és kirabolt egy 80 éves asszonyt

Szombaton hajnal háromkor kopogott be egy egyedül élő, 80 éves tarnaörsi asszony házába egy férfi, hogy pénzt kérjen. Az asszony elutasító válasza után a férfi betörte az ajtót és újból pénzt követelt.
Ezután a konyhában magához vett egy konyhakést, azzal fenyegette meg az asszonyt, majd letépte a ruháit és megerőszakolta, végül elvette 11 ezer forintját - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Soltész Bálint, a Heves megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az idős nő sérülései miatt kórházi kezelésre szorul. A férfit elfogta a rendőrség.A férfi a támadás után azt követelte az asszonytól, hogy főzzön neki egy kávét. Az asszony ekkor tudott kimenekülni a lakásból és a szomszédjától kért segítséget. A rendőrök még a lakásban elfogták a 20 éves tarmaörsi férfit.

Kihallgatása során kiderült, hogy hajnali egykor Tarnaörsön egy másik családi házba is bement, az ott egyedül élő középkorú asszony felébredt, így a férfi bezárta a szobába és elmenekült a helyszínről. A férfi ellen rablás, erőszakos közösülés, személyi szabadság megsértése, valamint két rendbeli magánlaksértés gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség, és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Olvasóink írták

 • 15. gery 2008. február 25. 19:29
  „Falkavezér !

  Kit érdekel te Falkabuzi, ez a sok badarság amit itt összehordtok péterkével. Semmi köze az ADOTT CIKKNEK a cigányságról alkotott fajgyűlölő nézetedhez.

  Akkor írj, faszkalapkám, ha biztosan tudod, hogy cigányok voltak és nem csak következtetsz. Mi a fasznak írkáltál ennyi badarságot, felesleges volt, hasznosabban is eltölthetted volna az időt pl. kampányolhatnál a közeledő népszavazáshoz.”
 • 14. Falkavezér 2008. február 25. 18:09
  „gery!
  Parancsolj, te álliberális balfasz!

  80 éves asszonyt erőszakolt meg és rabolt ki egy réti néger
  2008-02-23. 16:18


  A rezsimet nem érdekli, hogy ma már szinte minden nap rabolnak és minden héten brutálisan összevernek és/vagy lemészárolnak egy-egy idős magyart a pénzünkből élősködő retkek. Nem alakul különleges nyomozócsoport, nem foglalkozik vele a terrorelhárítás, az APEH, sem a kormány sem az áruló parlamenti "ellenzék". A söpredék adót nem fizet, járványokat terjeszt, jogosítvány nélkül vezet lopott autót, elpusztítja erdeinket, szétlopja a vasutat, meggyalázza szobrainkat, templomainkat és temetőinket, rettegésben tart egész térségeket. Noha a fennálló törvények alapján is hetek alatt sittre vágható volna a cigány állomány zöme, a korrupt rendőrség félrenéz, a kormány pedig a segélyekkel egyenesen szaporítja, bátorítja a dologtalan, bűnöző létformát. Most egy 80 éves nénit pusztítottak el a tetvek, ami természetesen nem lesz téma sem a parlamentben. Helyette a magyar hazafiakat, vállakozókat zaklatja az összes hatóság.

  Megerőszakoltak és kiraboltak egy 80 éves asszony szombaton a súlyosan orkfertőzött Tarnaörsön. A bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható 20 éves helybeli (nyilván nem cigány) férfit a rendőrök a helyszínen elfogták és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A férfi hajnali 3 órakor betörte a sértett lakásának ajtaját, egy konyhakéssel fenyegetőzve megerőszakolta az idős asszonyt, majd 11 ezer forintjának átadására kényszerítette.

  Ezt követően azt követelte áldozatától, hogy főzzön neki egy kávét. A nő hozzá is látott, ám eközben kiszökött a házból és segítséget kért a szomszédjától, aki értesítette a rendőrséget. A perceken belül a helyszínre érkező rendőrök még a lakásban elfogták a gyanúsítottat. Kihallgatása során kiderült, hogy két órával korábban már megpróbálkozott egy másik magányos asszony kirablásával is, akkor sikertelenül.

  (MTI korrigálva)”
 • 13. gery 2008. február 24. 23:38
  „Kapuvári !

  Most vasárnap éjfél előtt írok neked, hogy legyen min rágódnod vezérbuzikám.
  Ki a faszt érdekel, a te és többi Hitlerivadék társad fajvédő szövege e cikk olvasata után ? Ezzel az erővel minden hova belehetne írni, ahhol csak billentyűt látsz, a cigányokról alkotott ítéletedet.
  Már kúrvára elegem van ebből, hogy nem lehet normálisan fórumozni, mert a 3. komment után támadnak a fajvédő faszkalapok, akik magmondják a kósert. Ugye unatkoztok ? Vonuljatok fel a bohóc ruhájú Magyar Gárdával, vagy verjétek ki a farkatokat, ha ez megnyugtat benneteket.”
 • 12. G 2008. február 24. 21:27
  „akkor indulj és kezdj el mészárolni hülyegyerek”
 • 11. Kapuvári 2008. február 24. 21:04
  „Az biztos,hogy cigány volt!gery!te vagy egy,kis, szdszes buzi,aki veri a kukiját,mert csak azok neteznek éjjel egykor, pláne szombat éjjel!mindenhol,mindig,minden fórumon fel kell hívni a figyelmet,és küzdeni kell a cigány és szdszes bűnözés ellen,mert nagyon a nyakunkra nőttek ezek a mocskok!a tehetetlen OV se tesz semmit ,csak a pofáját jártatja!”
 • 10. gery 2008. február 24. 20:41
  „Falkavezér !

  Azt sem tudod, miről van szó te faszfej. Kérd el a címét, és ha ennyire egyetértesz vele, akkor nyald ki a seggét. Jól is néznénk ki, ha minden cikkhez, ami megjelenik a Délvilágban, beírogatnánk egy előre betanult szöveget, ha köze van a cikkhez, ha nem. Nem gondolod, hogy ez így nevetséges és komolytalan?

  Egyébként minden topicban ezt csinálja, de már kúrvára idegesítő, hogy mindig ugyan azt kell, hogy olvassam.”
 • 9. ancona 2008. február 24. 18:47
  „Le kell vágni a farkát, érzéstelenítés nélkül, meg a kezét, amelyikkel lopott.”
 • 8. Falkavezér 2008. február 24. 17:13
  „gery!

  Ha van köze az esethez péter g. hozzászólásának, ha nincs, akkor is igaz minden szava, te pedig egy oltári nagy seggfej vagy.”
 • 7. gery 2008. február 24. 01:09
  „péter g.

  Te még mindig ezt a sok buziságodat szajkózod ? Nem unod még ?

  Hányszor másolod még be, különböző topicokba, ezt a begyakorlott, kívülről megtanult idétlen szövegedet. Nem is aktuális a téma, de te akkor is.... Szánalmas vagy és valószínűen, mint amit korábban is jeleztem, egy nagy buzi lehetsz, aki itt fórumról-fórumra járva élvezkedik, ahelyett hogy kivernéd a farkadat, legalább nem lennél ennyire fusztrált, kedves barátom.”
 • 6. Gergő 2008. február 24. 00:00
  „Honnan veszitek hogy roma volt az elkövető? Én még utalást sem találok a cikkben.”
 • 5. joy 2008. február 23. 22:41
  „No, az ilyen barmot kasztrálni kell, és élete végéig zárt intézetben tartani, nem börtönben, mert ez súlyos, közveszélyes elmebeteg.”
 • 4. jo bacsi 2008. február 23. 21:59
  „amen peter g
  es a bitofakra amin buszken es magasan loboghatnak ezek a magyar svedek”
 • 3. péter g. 2008. február 23. 19:35
  „"A söpredék adót nem fizet, járványokat terjeszt, jogosítvány nélkül vezet lopott autót, elpusztítja erdeinket, szétlopja a vasutat, meggyalázza szobrainkat, templomainkat és temetőinket, rettegésben tart egész térségeket. Noha a fennálló törvények alapján is hetek alatt sittre vágható volna a cigány állomány zöme, a korrupt rendőrség félrenéz, a kormány pedig a segélyekkel egyenesen szaporítja, bátorítja a dologtalan, bűnöző létformát. Most egy 80 éves nénit pusztítottak el a majdnem tetvek, ami természetesen nem lesz téma a parlamentben!"”
 • 2. Én 2008. február 23. 19:07
  „20 éves egy 80 éves nénit!!
  Hát nem teljesen egészséges, mármint fejben.
  Egyébként akkor sem, ha egy fiatalabbat.”
 • 1. TOMIKA 2008. február 23. 18:48
  „VERTE VOLNA KI ALSÓ MADÁR FOGÁSSAL IGEN IGEN IGEN”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

HírTV-s telefonált Veres választási kampányfőnöke nevében

A HírTV munkatársa telefonált pénteken kisebbségi politikusoknak Veres János pénzügyminiszter… Tovább olvasom