Délmagyar logó

2017. 05. 01. hétfő - Fülöp, Jakab 5°C | 20°C Még több cikk.

Meggyilkoltak egy tizenévest - két fiatalkorú a tettes

Két fiatalkorú megölte társát Hajdúnánáson - közölte Kelemen Éva rendőr hadnagy csütörtök este.
A hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint két fiatalkorú személy harmadik, ugyancsak fiatalkorú társuk sérelmére követte el a bűncselekményt, Hajdúnánás külterületén.

A rendőrség emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a két fiatal ellen. A két elkövetőt őrizetbe vették, kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

Az ügy részleteiről jövő hét elején sajtótájékoztatón adnak részletes tájékoztatást - mondta Kelemen Éva

Olvasóink írták

30 hozzászólás
12
 • 30. novaklaszlo56 2010. augusztus 24. 11:02
  „A nyomozás újabb adatai szerint a két fiatal fiú előre kitervelte társa meggyilkolását, és tettük végrehajtására fel is készültek. Játszani csalták áldozatukat a főcsatorna partjára, majd ott, az otthonról hozott késsel könyörtelenül végeztek vele: előbb a torkát vágták el, majd hátba szúrták.
  Az indíték állítólag az volt, hogy a gyilkossá lett kölykök féltek áldozatuktól, mert az komolyan megfenyegette őket. Egyébként a kis gyilkosok mindenben együttműködnek a hatósággal, már részletes beismerő vallomást is tettek.
  Erről számolt be az illetékes nyomozó hatóság egy másik hírportál szerint. Nehezen ellenőrizhető állítások, vagy feltevések ezek, s legkevesebb egy kölyökkel - bármilyen is volt szegény - ismét rövidebb és szegényebb lett a jövőnk...”
 • 29. Szikesanyi 2010. augusztus 21. 11:16
  „Aki bevallja a hazugságokat azt a Kossuth téren pellengérezik,aki csak hazudik de nem vallja be ,azt lassan szentté avatják. Még királyt is csinálhatnak idővel belőle.”
 • 28. őrgróf 2010. augusztus 21. 08:48
  „Helyes, hogy bármilyen fiatal is, büntethető. Tudom, a balliberálisok meg az idióta Amn. Int.-ek tiltakoznak majd, sőt máris, de nincs igazuk. Sokszor gyereket használnak föl a bűntényhez. ( pl. ő befér az ablakon, majd belülről kinyitja az ajtót!) Büntetni kell, DE: HELYETTE A SZÜLŐT KELL LECSUKNI! Az okozott kárt pedig minden esetben vissza kell fizettetni az elkövetővel, ha másként nem: kényszer-munka, és abból törleszteni.
  Aki tiltakozik a halálbüntetés ellen, azt kötelezném arra, hogy fogadja be a halálra-ítéltet és tartsa el élete végéig a saját pénzéből!!! ( esetleg az EU nyithatna olyan börtönöket, ahol - az egyébként halálra-ítélteket tartaná, - és nem a mi adóforintjainkból...
  Egyébként az a szörnyű, hogy nem közlik az elkövetők hovatartozását, és így mindenki csak találgat és vádaskodik. A becsületes cigányoknak is sokkal jobb lenne, ha közölnék: a bűnelkövető sváb volt, magyar volt, arab vagy kínai, stb.”
 • 27. szegedix 2010. augusztus 21. 05:53
  „Édes terkám! Szerinted miért mondta Orbán, hogy 2 hét alatt rendet tesz? Nem tudta mit beszél? Nem hiszem. Hol a rend? Naponta kapkodjuk a fejünket a szörnyű bűncselekmények miatt. Ha más mondott volna valótlant, ő már ott hőbörögne a Kossuth téren híveivel együtt! Ki hazudik?
  Tényleg kellene a rend, csak ő se csinál semmit ez ügyben. Követeljük állítsa meg a bűnözést! Már sok 2 hét eltelt.”
 • 26. maros50 2010. augusztus 20. 22:11
  „10.dodo!
  Rasszisták nélkul pedig gadagabb és értékesebb lenne az ország!”
 • 25. KamuNeni 2010. augusztus 20. 22:11
  „Allitolag sok a cigany azon a kornyeken.”
 • 24. dodó 2010. augusztus 20. 21:24
  „" Cigaretta miatt ölhette meg a fiút két hajdúnánási tini . 2010. augusztus 20. 17:17

  Két tizenévest gyanúsítanak azzal, hogy megölték azt a hajdúnánási középiskolást, akinek holttestét csütörtök este húzták ki a Keleti főcsatornából. A fiúk állítólag cigarettán vesztek össze. A rendőrség természetesen nem közölte az ifjú gyilkosok származását, de akár cigányok, akár magyarok, börtönben kell rohadniuk életük végéig.

  Elvágták a nyakát és kést szúrtak a hátába annak a 16 éves fiúnak, akinek a holttestét búvárok emelték ki a Keleti főcsatornából Hajdúnánáson. Az áldozatot és két feltételezett gyilkosát, egy 14 és egy 15 éves fiút a Független Hírügynökség információi szerint sokat látták együtt az utóbbi időben, a tragédia napján, szerda este állítólag a cigarettán vesztek össze. A fiatalok szerdán fürdőzni mentek a Keleti főcsatornához. A később holtan talált fiú azonban nem tért haza. Eltűnését a szülei jelentették, a rendőrség ezután kezdte keresni."”
 • 23. novaklaszlo56 2010. augusztus 20. 20:05
  „A jövő generációja halszálpontosan, milliméterről milliméterre olyan lesz, amilyenné a jelen felelős generációja formálja. A teljesség igénye nélkül lásd még:
  - Klj_54 (13. hsz.);
  - Kazikázmér (17. hsz.).

  Életért életet? Halálért halált? Vagy hosszú börtönbüntetést? Jó. Ki megy elsőnek a bitó alá? És ki kezdi a büntetése letöltését hamarabb? Az utóbbit csak azért kérdem, mert sok millió felelősnek kellene a behívóját várnia, és annyi hely egyszerre, amennyi kellene, nincs. :@

  Szégyellem magam. Nagyon. Talán nem egyedül...”
 • 22. terka 2010. augusztus 20. 19:38
  „Tüsök, Lacas, szegedix!
  Fogalmunk sincs még, hogy milyen származású egyének, milyen körülmények között, milyen indítékból, ki ellen követték el a gyilkosságot, s a tettesek, meg az áldozat korábban ismerték-e egymást, vagy nem...de ti már osztjátok itt az észt.
  Orbán ígéretét azért ti sem gondolhatjátok úgy, hogy mind a 10 millió magyar mellé állítsanak rendőrt. Vagy, ti tudjátok előre, hogy hol, kik és milyen bűntettet fognak elkövetni? Akkor most miért nem szóltatok oda a hajdúnánási rendőrségre, mondjuk egy 10 perccel előtte???
  (Legtöbbször még az elkövető sem tudja, hogy a következő pillanatban be fog következni a baj.)”
 • 21. barkzso 2010. augusztus 20. 18:43
  „Most jöhet a ballib, nem kell a BTK szigorítása a fiatalkorúak had raboljanak fosztogassanak és gyilkoljanak büntetlenül tovább. Hiszen ezek az egyedek hasznos tagjai lesznek még a társadalomnak ha nem büntetjük őket.
  A meggyilkolt fiatal meg így járt a családjával együtt. Hát nem, börtönt nekik.”
 • 20. JungHeinrich 2010. augusztus 20. 18:06
  „...ha a szarmazast lehetne kiemelni mekköszönne a tarsadalom ,tenyleg csak a romakok erdekeben :-)))”
 • 19. tüsök 2010. augusztus 20. 18:05
  „15.
  Orbán Úr nem gondolt semmire csak mondott valamit.Ígéretekben nem lesz hiányunk az elkövetkezendő években.”
 • 18. Lacas 2010. augusztus 20. 18:04
  „Mikor telik már le a két hét amit Orbán beigért? Már várom,hogy rend és biztonság legyen”
 • 17. Kazikázmér 2010. augusztus 20. 17:11
  „Nos ami egy gyilkos agyában 1 perc alatt átvillan, azt az előző élete determinálja. Neveltetése, környezete, a jó és rossz példák rendszere. A környezeti hatások, kialakulatlan értékrend, nem is lehet felsorolni minden tényezőt ami döntő játszik szerepet a tett elkövetésében! Igen, lehet és kell rendet teremteni a fejekben, hogy ilyen korai szakaszban még esélye se legyen a gyilkos ösztön felébredésének! Itt most sorolhatnám az oktatás hiányosságát, a médiából áradó mocskot, a rendezetlen viszonyokat a napi társas kapcsolatban szülőkhöz, társakhoz, ahol változtatni kell ahhoz, hogy neveléssel, példamutatással elejét vegyük hasonló cselekmények bekövetkeztének. Ez nem 2 hetes munka! A rend csinálás remélem elindul!”
 • 16. LukSzusz 2010. augusztus 20. 16:44
  „8 évig nem kellet a rend,most nagyon berezeltek valakik.”
 • 15. cikicakk55 2010. augusztus 20. 14:38
  „szegedix:Hagyd már a francba ezt a 2 hetesre beígért rendrakást.most arról szól a cikk, hogy fiatalkorú ölt fiatal korút. Gondolom Orbán V. nem ezekre a bűncselekményekre gondolt mikor rendcsinálást emlegetett.”
 • 14. szegedix 2010. augusztus 20. 13:32
  „Egyébként senki nem keni Viktorra a balhékat. Még azt is feltételezem hogy volt és van ilyen vágya, hogy rend legyen. Az, viszont már akkor mikor kimondta elképzelhetetlen volt, hogy 2 hét elég arra, hogy rendet tesz. Én már akkor kétségbe vontam a szavahihetőségét. Azért ő nem piti politikus, aki álmodozik és beszél! Ha mond valamit, azt okkal teszi! Miért mondott valótlan dolgot??”
 • 13. klj_54 2010. augusztus 20. 13:26
  „Mi neveltük fel ezt a generációt, vagy azok szüleit. (56 éves vagyok)
  Tehát NEM Orbánt, hanem magunkat kell vádolni, mert rosszul neveltük fel a gyermekünket:(
  A család felelőssége az első, ha egy gyermek bármit vét a köz ellen!”
 • 12. szegedix 2010. augusztus 20. 13:19
  „Én mindent megértek. Csak azt nem értem miért mond valaki olyat, amit akkor mikor kimondja, tudja hogy nem igaz????? Miért kell etetni az embereket??? Én már akkor csodálkoztam, hogy valaki hogy mer felelősségteljesen ilyet állítani?”
 • 11. Vörcsi 2010. augusztus 20. 13:16
  „9.masaka.
  Minden szavaddal egyetértek!
  Valóban mintha elszabadult volna a pokol!”
30 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ma teszik le esküjüket a frissen végzett honvédtisztek

Augusztus 20-i hagyomány szerint ma ismét leteszik esküjüket a nemzetvédelmi egyetemen frissen… Tovább olvasom