Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 25°C Még több cikk.

Meghalt a kisfiú, akire rádőlt egy focikapu

Csorna - Hétfőn meghalt a győri kórházban az az ötéves kisfiú, akire még múlt hét hétfőn rádőlt egy focikapu a csornai termálfürdőben - tájékoztatott kedden a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.
Az ügyben a továbbiakban a megyei rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomoz, halált okozó, foglalkozási körben elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt. Azt, hogy kit terhel felelősség a baleset miatt, jelenleg is vizsgálják.

Pünkösd hétfőn egy 120 centiméteres focikapu dőlt rá a csornai fiúra. A gyerek a kapura csimpaszkodott, azzal együtt elesett, és a vaskapu a mellkasára dőlt.

Olvasóink írták

 • 6. Yucca 2009. június 14. 12:15
  „Mint korábban írtam, a fiam éppen így járt egy suli udvarán a másfél mázsás focikapuval, -- öt napig feküdt kómában, de minden maradandó károsodás nélkül túlélte. Igaz, 18 éves volt, erős szervezetű, és amit az új klinika sebészei megtettek érte, az maga volt a csoda!
  Ott viszont nem az iskolai gondnok hibája volt, hogy a kapu rögzítés nélkül odébb lett húzva, ezt felelőtlen gyerekek csinálták. Igaz, talán nem ártott volna egy felnőttnek naponta ellenőrizni a rögzítő csavarokat. Na, ezt nem tette meg senki.”
 • 5. BabócsaiEugénia 2009. június 09. 18:52
  „Sok Uniós játékot úgy kivágnék tűzifának! Mert másra sem jók. Folyamatos igénybevétel során kilazulnak a csavarok, megrepedeznek az oszlopok, olyan vastagok, hogy képtelenség biztonságosan megkapaszkodni bennük.....Pedig új állapotban nagyon szépek!!! Folyamatos ellenőrzésük, javításuk szükséges, amire természetesen nincs pénz.”
 • 4. Logaritmus 2009. június 09. 15:08
  „A gyerekek biztonságán, játszótereken, iskolabuszokon, stb. nem szabad spórolni és főleg nem szabad hanyag módon kezelni. Részvétem a családnak.... :(”
 • 3. igazságkereső 2009. június 09. 15:00
  „Fiatal gyermekéletek vesznek el a felnőttek felelőtlensége miatt.Ideje lenne abba hagyni a pénztelenségre történő hivatkozást, miközben milliók és milliárdok úsznak el ismeretlen helyre és a játszóterek berendezé-
  seinek szakszerű felülvizsgálatával nem törődnek az illetékesek! Elég legyen most már ebből a bugyuta, sehová nem vezető egymásra mutogatásból és érezze minden felnőtt kötelességének a fiatal gyermekéletek megóvását.
  A gyermekek még koruknál fogva nem képesek felmérni a reájuk leselkedő veszélyt, a felnőttek pedig ne hárítsák
  el magukról és maguktól a felelősséget gyermekeink életének megóvásáról,mert csak és kizárólag a felnőttek képesek quázi előrelátásra, veszélyfelismerésre és ennek megfelelően történő cselekvésre.Itt lenne az ideje mindenféle értelemben,hogy ez a magyar társadalom felnőjön és ennek megfelelően cselekedjék!!”
 • 2. IVY 2009. június 09. 14:53
  „R.I.P.”
 • 1. 620829 2009. június 09. 14:36
  „TELJES SZÍVEMBŐ RÉSZVÉTEM A CSALÁDNAK!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bajnai: 2010-től 91 százalék alsó kulcs szerint adózik

A kormány első 50 napja az egyensúly és bizalomteremtés jegyében telt el, s a növekedés érdekében… Tovább olvasom