Délmagyar logó

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 21°C | 34°C Még több cikk.

Meghívás Pozsonyba

Győr. A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia által meghirdetett Szent Erzsébet jubileumi évhez a felvidéki magyar katolikusok is csatlakoztak. A jubileumi évet Orosch János püspök vasárnap délután 3 órakor szentmisével nyitja meg a pozsonyi dómban, erre az alkalomra a megyénkben élő híveket is várja. Szentbeszédet mond P. Brückner Ákos Előd cisztercita atya Budapestről.

Horthy – A kormányzó

Győr. Koltay Gábor Horthy – A kormányzó című filmjét szombaton és vasárnap közkívánatra ismét levetítik a Lloyd moziban. A szervező „NE-Felejcs” Polgári Egyesület közleménye szerint a vasárnapi, délután 2 órakor kezdődő előadásra még van jegy, akit érdekel, a 30/664-1989-es számú telefonon megrendelheti.

Jótékonysági bál

Győr. A Győri Szent Erzsébet Egyházközség és a Győri Katolikus Egyetemi Lelkészség holnap este fél 7 órától rendezi hagyományos jótékonysági bálját a Hotel Konferenciában. Az est fővédnöke Pápai Lajos megyés püspök, védnöke Borkai Zsolt polgármester. A bevételt és a tombolán befolyt összeget a likócsi hajléktalanszálló javára használják fel. Jegyek korlátozott számban még kaphatók a Püspökvár könyvesboltjában, a Káptalandombon.

Elmarad a disputa

Győr. A nádorvárosi evangélikus lelkészi hivatal közleménye szerint a ma este 6 órára, a tanítóképző főiskolára hirdetett Asztali beszélgetések disputa elmarad.

Gazdák figyelmébe

Győr. A Téti Kistérség Sokoróaljai Önkormányzatainak Többcélú Társulása a megyei közgyűlés támogatásával hétfőn este 6 órától gazdák, kiskerttulajdonosok számára szervez tájékoztatót a sokorópátkai művelődési házban. A várható pályázati lehetőségekről, a pályázatírás feltételeiről, az eredményesebb gazdálkodási lehetőségekről lesz szó.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Milyennek látja a kórházak sorsát?

Tovább olvasom