Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 21°C Még több cikk.

Megkerült a lopott fűnyíró

Linter Tibor iváni polgármester feljelentést tett tegnap, miszerint az elmúlt vasárnap az iváni általános iskola egyik bezárt helyiségéből ismeretlen tettes eltulajdonított egy fűnyíró traktort. Az önkormányzatnak ezáltal közel félmillió forintos kára keletkezett. A helyi körzeti megbízott azonnal információgyűjtésbe kezdett, így jutott el a Rózsa utcába, ahol is egy Mercedes haszongépjárműben rálelt a fűnyíróra. Időközben kiderült, hogy a jármű tulajdonosa, egy 28 éves helybéli fiatalember futballmérkőzést játszik éppen, így a rendőrök lovagiasan megvárták a meccs szünetét, hogy lecserélhessék illetőt.

A Soproni Rendőrkapitányságról mindeközben tizenhárom rendőr érkezett ki a helyszínre. Szükség is volt a megerősített akciócsoportra, hiszen az eltulajdonított fűnyíró lefoglalásánál 30–40 családtag és rokon volt jelen. Az eljárás során azonban kényszerintézkedésre nem volt szükség. S végezetül az ellopott járművet még tegnap visszakapta a polgármesteri hivatal.
– Az iváni fiatalember ellen lopás bűntette miatt indult eljárás – tudtuk meg Farkas Gábor alezredestől, a Soproni Rendőrkapitányság vezetőjétől.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Júniusi letölthető sudoku!

Folytatódik Sárdi Tibornak, az "Ész Ász Top 100" játék győztesének új logikai játéka a sudoku.… Tovább olvasom