Délmagyar logó

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 5°C | 12°C Még több cikk.

Megkezdődik az MSZP részországgyűlési sorozata

Kazincbarcikán ma megkezdi részországgyűlési sorozatát az MSZP a helyi közösségekkel és a választópolgárokkal való aktívabb kapcsolattartás érdekében; a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei városban a szociális egyenlőtlenségekről, a szegénység kezeléséről, a munkahelyteremtésről és a közmunkaprogramról tartanak eszmecserét a szocialista politikusok.
Mesterházy Attila, az MSZP elnöke korábban elmondta, az év végéig tervezett részországgyűlések alkalmával megbeszélést folytatnak a helyi közélet szereplőivel, civilekkel, vállalkozások és intézmények vezetőivel.

Kazincbarcikán a szociális egyenlőtlenségekről, a szegénység kezeléséről, a munkahelyteremtésről és a közmunkaprogramról rendez részországgyűlést az MSZP. Egy héttel később Szegeden az önkormányzatokról és a jogállamiságról lesz szó, míg április 6-án Győrben a gazdasági fejlődés, az oktatás és a fejlesztéspolitika lesz a téma.

Szintén az év végéig terveznek választókerületi napokat tartani a szocialisták. Mesterházy Attila elvárásként fogalmazta meg, hogy az 58 MSZP-s képviselő mind a 176 egyéni választókerületbe jusson el a következő hónapokban.

Olvasóink írták

  • 2. scott1 2011. március 23. 08:10
    „Az MSZP végre nekikezd annak a közvetlen párbeszédnek, amire már régóta szüksége volna már a párt és az esetleges "tömegbázisa" között. A történet csupán abban sántít, hogy mindezt az új alkotmány ellenző roadshow jelleggel próbálják végrehajtani... illetve, nem történt meg a párton belül az a változás, amely egy kimozdíthatná a lerobbant baloldalt jelenlegi helyzetéből és a megfelelő alap nélkül felhúzni az új építményt, egy egységes koncepció kialakulása nélkül nem ígér gyors sikert.”
  • 1. szentmiki 2011. március 23. 08:02
    „hát kedves elftársak és elftársnők, szerencsére nekünk a legvastagabb a bőr ott, ahol az emberek rendszerint az arcukat tartják...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Abortusz: a többség nem akar szigorítani a szabályokon

A felmérésben résztvevők fele állította: a magzatnak a fogantatás pillanatától kezdve joga van élethez. Tovább olvasom