Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Megkezdődött az egyeztetés az Országgyűlés alakuló üléséről

Az Országgyűlés alakuló ülésének előkészítéséről kezdődött egyeztetés az államfő képviselője és a parlamentbe jutott pártok delegációi részvételével csütörtök délután a Parlament épületében.
Az államfő képviseletében Tari Sándor, a Köztársasági Elnöki Hivatal vezetője vesz részt a megbeszélésen. Az MSZP-t Szili Katalin házelnök, Mandur László, az Országgyűlés alelnöke, Lendvai Ildikó frakcióvezető, Katona Béla és Göndör István frakcióvezető képviseli.

Az SZDSZ képviseletében Eörsi Mátyás ügyvivő vesz részt az egyeztetésen, a Fideszt Deutsch-Für Tamás kommunikációs vezető és Rogán Antal frakcióvezető-helyettes, a KDNP-t Semjén Zsolt pártelnök, Latorcai János és Rubovszky György országgyűlési képviselő, az MDF-et Dávid Ibolya elnök, Hock Zoltán elnökhelyettes és Herényi Károly frakcióvezető képviseli.

A köztársasági elnök a pártelnökökkel folytatott keddi megbeszélése utáni tájékoztatón a bizottságok és az alelnökök számát említette az alakuló ülésről szóló egyeztetések megvitatandó témái között.

hirado.hu/MTI

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A pólus-

programról

a kamarában

Beszéljük meg! című fórumsorozata keretében a megyei kereskedelmi és iparkamara tegnap Fejlesztési… Tovább olvasom