Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 2°C Még több cikk.

megmenekülhet a férficsapat

Kézilabda

Ha minden a legjobban alakul, a hétvégére eldőlhet a Győri ETO KC férficsapatának sorsa. Mint ismeretes, az évről évre nehezebb körülmények között dolgozó szakosztály léte azért került veszélybe, mert az eddigi főtámogató, a Tento a jövőben már nem áldoz a csapatra. Szerencsére úgy fest, egy győri, alapítás előtt álló egyesület segítő kezet nyújt, így megmenekül a nagy múltú szakosztály. Igaz, az ETO KC női és a férfiszakága teljesen különválna egymástól.


A férfiakat „átvevő” egyesület önálló stábbal dolgozna, melyben a tervek szerint Domonkos Attila lesz az ügyvezető, aki lapunk megkeresésére nem tagadta: valóban közel állnak a megállapodáshoz a felek.
„ Addig nem beszélhetünk tényekről, míg nincs aláírt szerződés. Efelé jó úton haladunk s ha minden rendben megy, akkor csütörtökön vagy pénteken hivatalossá válhat a dolog” – mondta Domonkos Attila.
Az biztos, hogy a szakmai vezetésen nem kíván változtatni az új tulajdonos, azaz Tóth László vezetőedző, és segítője, Deáki István folytathatja a munkát. A legnagyobb kérdés azonban az, kikkel. A jelenlegi keretből ugyanis mindössze egy játékosnak van szerződése, ezért a legfontosabb, hogy az eddig itt szereplő játékosokkal megállapodjanak a hosszabbításról, illetve a csapat megerősítésére kiszemelt kézilabdázókkal is felvegyék a kapcsolatot.
„ Ez ügyben is rengeteg tárgyalás vár ránk a héten, s bízom benne, hogy már a játékoskeretről is mihamarabb be tudunk majd számolni” – folytatta a leendő ügyvezető. A férfiak legtöbb mérkőzésüket az egyetemi csarnokban játszanák, de a Magvassy-sportcsarnoktól sem kívánnak végleg elbúcsúzni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megint nőtt a mobilpiac

Az idén áprilisban a három magyarországi mobilszolgáltató előfizetőinek száma 0,08 százalékkal, mintegy 8 ezerrel, 9,414 millióra emelkedett – közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (MHH) az MTI-vel. Március végén az előfizetők száma 9,406 millió volt. A közlemény szerint április végén a 100 főre jutó előfizetések száma 93,4 volt a március végi 93,3 után, illetve a 12 hónappal korábbi 87,7-del szemben. Tovább olvasom