Délmagyar logó

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 6°C | 12°C Még több cikk.

Megmenti egy bank az Emfeszt

Haladékot adott az E.ON az Emfesz tartozásának kiegyenlítésére, és hamarosan kisegíti egy hazai pénzintézet a kintlévőségei miatt fizetési nehézségekkel küszködő Emfesz Kft.-t - írja a Világgazdaság portálján és a Magyar Nemzet.
A Népszabadságban Góczi István, az Emfesz ügyvezetője úgy nyilatkozott, hogy néhány héten belül rendezni tudják a helyzetet. A lapok visszaidézik az Emfesz közlését arról, hogy Pomázi Csaba vállalkozó cégei több milliárd forinttal tartoznak a gázkereskedő társaságnak. A Világgazdaság a bank nevét a forrása kérésére nem fedte fel. Az újság honlapja emlékeztet arra: a lap csütörtöki számában Góczi István ügyvezető cáfolta, hogy az Emfesz-nek lejárt tartozása lenne.

Olvasóink írták

  • 1. igazságkereső 2010. december 24. 14:15
    „Kintlévőségeink miatt ma Magyarországon nagyon sokan vagyunk nagyon nehéz helyzetben és még sem siet segítségünkre egyetlen bank sem, sőt,fenyegetőzik ha nem tudjuk időben fizetni hitelkártya és egyéb más banki tartozásainkat.Pedig ha megkapnánk kintlévőségeinket - végkielégítéseink még hátra levő része! - azonnal rendezhetővé válnának pénzügyi hátralékaink! Erre nem gondolt még senki ebben az országban, csak arra gondol minden pénzintézet,hogy végrehajtással és kilakoltatással fenyegetőzzön,miközben a virtuális válság alatt jól megszedték magukat, arról nem is szólva, hogy erre való hivatkozással kisírták maguknak a teljes állami pénzügyi konszolidációt! Miközben a magyar lakosság a válság terheit nyögi,addig a magyar bankok 300-350 milliárd forint tiszta nyereségre tettek szert!Na kérem, így kell ezt csinálni, megkopasztani a magyar népet,miközben a bankárok nevetnek a markukba,hiszen a devizahitelesek megsegítésére....”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Karácsonykor többet tévéznek a magyarok

Karácsony napjaira a televíziók átalakítják a műsorstruktúrájukat, és növekszik a szórakoztató… Tovább olvasom