Délmagyar logó

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 1°C | 8°C Még több cikk.

Megnyertük a választást

Molnár Csaba (Magyar Szocialista Párt): – A választók bizalmának, aktivistáink munkájának és koalíciós partnerünknek, szabad demokrata barátainknak köszönhetően megnyertük a választásokat. Az eredmény igazolta, hogy az emberek többsége azt szeretné, ha az eddigi koalíció kormányozná tovább az országot.

– A megyei eredményekkel elégedett?
– Megdupláztuk az egyéni mandátumaink számát a megyében. A megyei listán négy százalékkal többet gyűjtöttünk be szavazatokból, mint négy éve. Ez a rendszerváltás óta a legjobb eredményünk. Különösen figyelemre méltó, hogy Mosonmagyaróvárról eddig még soha nem jutott be egyéni listáról szocialista képviselő a parlamentbe, most azonban igen. Nagyon fontos az is, hogy Győrnek sem volt még két kormánypárti képviselője az Országházban. 2006-tól azonban már lesz.
– Milyennek ítéli meg a kampány utolsó két hetét?
– Mi pozitív, a választókat megszólító kampányt folytattunk, szemben ellenfeleink lejárató, atrocitásoktól sem elzárkózó kampányával. De ezt el fogjuk felejteni, arra koncentrálunk, hogy valóra váltsuk programjainkat. Úgy vélem, megyénket jól, eredményesen képviselhetjük az Országházban, köszönhetően az MSZP meggyőző fölényű választási győzelmének.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lomtalanítás

Dunasziget. A községben holnap reggel 7 órától lomtalanítás lesz. A szervezők arra kérik a lakókat,… Tovább olvasom