Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Megnyílt a borünnep

a soproni Fő téren

Folytatás az 1. oldalról.

A fogyasztók ismét felfedezik értékeiket. Iváncsics Zoltán olyan borász, aki szakértelmével jelentősen hozzájárult a borvidék elismertségéhez.
– A negyedik Szekszárdi Nemzetközi Kékfrankos Borversenyen – amelynek az elmúlt napokban érkezett meg az eredménye – három soproni aranyérem született – mondotta Iváncsics Zoltán. – A mi 2003-as barrique-olt kékfrankosunk úgy lett aranyérmes, hogy 92,8 pontot kapott és különdíjban is részesült. A borünnepre a teljes borkínálatunkat nem hoztuk el, de az itt kóstolhatók reprezentálják pincészetünk kínálatát.
– A Lövér-pince minden borát megkóstolhatják a borünnep vendégei – tudtuk meg Magyar Dezsőtől. – Különösen büszkék vagyunk azokra a borokra, amelyek az elmúlt időszakban nagy eredményeket értek el itthon és nemzetközi versenyeken, például Franciaországban.
Azok, akik kilátogatnak az ország egyik legrangosabb borfesztiváljára, nem csak kiváló nedűket kóstolhatnak, megismerkedhetnek egy egyedülálló kultúrával is, amelynek éltetőivel – a poncichterek leszármazottaival, követőivel – személyesen is talákozhatnak Sopron Fő terén.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kézműves tábor

Tovább olvasom