Délmagyar logó

2017. 11. 22. szerda - Cecília 5°C | 13°C Még több cikk.

Megölték, mert nem akart lefeküdni a sógorával

Visszautasította sógora szexuális közeledését, ezért kellett meghalnia annak a három gyermekes anyának, akit szerda este gyilkoltak meg a Somogy megyei Mezőcsokonyán.
Az emberöléssel gyanúsított sógor nemcsak a rokonoknak próbált segíteni az eltűnt asszony keresésénél, hanem a rendőröknek is a nyomozásnál, amikor azt mondta nekik, hogy egy másik férfi ölte meg a nőt.

A háromgyermekes anyát egy közönséges madzaggal fojtották meg szerda este a ház mögötti kukoricásban. Csütörtök reggel kezdték keresni a rokonok, előbb a ház körül. A mobiltelefonja a közeli kukoricaföldön csörrent meg, ahonnan csapás vezetett az asszony holttestéhez. A keresésben segített a nő sógora is.

A rendőröknek az lett gyanús, hogy a sógor egy másik falubeli férfit vádolt meg a gyilkosság elkövetésével - mondta Sovány István, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője. Hozzátettte: a férfi először csak azt ismerte el, hogy segített kicsalogatni sógornőjét, de nem ő fojtotta meg. A gyilkossággal egy közelben lakó másik férfit vádolt, akinek a rendőrök egy napig tartó nyomozással ellenőrizték az alibijét. Kiderült, hogy ő teljesen ártatlan.

A sógor végül bevallotta a rendőröknek, hogy sógornője visszautasította szexuális közeledését, ezért a zsebében lévő madzaggal megfojtotta a kukoricaföldön, majd a madzagnál fogva áthúzta egy gazos területre, ahol elrejtette a holttestet. Előzetes letartóztatásba helyezték, büntetése 5 - 15 évig terjedő fegyház lehet.

A három árván maradt gyerek közül a legidősebb 13, a legkisebb két és fél éves. Őket édesapjuk, aki mindeddig egy holland hajón dolgozott pincérként, egyedül neveli tovább.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ittasan vezettek Sopronban

Tovább olvasom