Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 25°C Még több cikk.

Megszépítette az anyaság

Saját nőiessége eddig nem foglalkoztatta Szekeres Adrient, akit megszépített az anyaság. Az énekesnőre férje állítólag nem féltékeny, slágereket ír neki. Az egykori szentesi gimnazista azt állítja, nem ő volt a legtehetségesebb az osztályában. Számos díj birtokosaként mégis elégedett lehet: múlhatatlan tetszés övezi dalait.
Kamaszlányként a legkevésbé saját nőiessége foglalkoztatta Szekeres Adrient, akinél egyszerűen sosem volt központi kérdés a szépség vagy az ahhoz hasonló erős külsőségek. Mióta gyermeket szült, azóta kezdi átérezni belső lényegét.

Évekre visszavonult

– Sokan mondják, hogy megszépített az anyaság, én is így érzem. Áthat egy új, eddig ismeretlen dolog, és egyértelműen jobban érzem magam tőle – fogalmazott az énekesnő. Éveket töltött otthon két lányával a könnyűzenei élettől elvonultan, a természetes hatásszünetben pedig sokat énekelt. A kétéves Emília Gréta és a négyéves Csillag Jázmin édesanyjuk lágy hangja mellett cseperedtek. Állítása szerint nagyon fontos neki a család. Szerinte ha az ember egyedül van, akkor teljes egészében a munkájának tudja magát szentelni, más esetben viszont képes lemondani róla a szerettei miatt.

Nem féltékeny

Névjegy

1973. október 6-án született Egerben. Érettségit a szentesi Horváth Mihály Gimnázium irodalmi–drámai szakán szerzett. Az iskolát képviselve 1991-ben a gyulai Erkel Diák Ünnepeken magánének kategóriában első díjas, nívódíjas és különdíjas lett. Budapesten 1996-ban átvehette az eMeRTon-díjat. 2000-ben közönségszavazatok alapján az év énekesnőjévé választották. 2005-ben Arany Európa Művész díjat kapott. 1998-ban mondott igent Kiss Gábor zeneszerzőnek. Két lányuk született.  
Adrien a közelmúltban kezdett újra nyilvánosan énekelni. Letisztult, harmonikus hangja a legszívtelenebb kritikusokat is megolvasztja. A legismertebb dalai között szerepel kettő, melyeket duettben énekel. Időnként magával ragad egy-egy fiút a pályatársak közül. Így volt ez Dobrády Ákossal, akit a Híd a folyón című slágerhez kért fel partnerül. Ez a dal éppen három éve nem megy ki a divatból. Még csak tizenkét hónapja szól a rádiókból a Gáspár Lacival előadott Kikötők, mely tavaly az év dala lett. Adrien a közelmúltban új partnert választott magának, nevet szerződés miatt még nem mondhatott. Férje, Kiss Gábor írja a zeneszámok többségét, ő írta első nagy slágerét is, az Úgy szeress címűt. A szerénynek tűnő férj kiváló zenész, és a felesége szerint soha nem féltékeny. – Tíz éve ismerjük egymást, kilenc éve vagyunk házasok, és minden nap minden percében együtt vagyunk – mondta. Gábor mindent megtesz a feleségéért, a közös karrierért, úgy, hogy Adriennek szó szerint már csak énekelni kell. Elmondta, hogy házasságuk elején egy barátjuk azt tanácsolta nekik, hagyják abba.

Együtt küzdenek

A könnyűzenében nem szokás párban együtt küzdeni, később biztosan megbánják. A fiatalságra jellemző meggondolatlanságuk mellett kitartottak, nem adtak az okos tanácsra, meg voltak győződve róla, hogy jól kiegészítik egymást. A helyzet mára sem változott. Az Olyan, mint te című legújabb album és a dalról készült videoklip bárkit meggyőzhet: dallamközpontú, különös ízlésű, élvezetes zenei világot teremtettek.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Augusztus 1-től csökkenti roaming-tarifát a Vodafone

Augusztus 1-től csökkenti a roaming-tarifát a Vodafone Magyarország – jelentette be Beck… Tovább olvasom