Délmagyar logó

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 21°C | 34°C Még több cikk.

Megszólalt a gólyatáborban megerőszakolt lány

Megszólalt a lány, akit az ELTE gólyatáborában erőszakoltak és vertek meg. Azért adott interjút, mert tudja, hogy a vele történtek óta már nem ugyanaz gólyának lenni az egyetemen.
A férfit a lány a vonaton látta először, fotókat készített. Szerinte egy másik lányra vetett szemet, mert körülötte sündörgött. Úgy tudja, akkor este is őt kereste, de kiszemeltje addigra már lefeküdt aludni - áll a hvg.hu interjújában.

Amikor a férfi rátámadt, egy csoporttársát kereste. Közben találkozott a fotóssal, de a részletek homályosak. Amikor magához tért, azt sem tudta, hogy a tábor melyik részén van. Egy focipálya végén, gallyakon feküdt. A fojtogatás miatti oxigénhiánytól volt zavaros minden, nem volt részeg.

Szerinte nem sok kellett ahhoz, hogy a férfi megfojtsa. "Azon gondolkoztam közben, hol fog elásni" - mondta. "Mert a szemében akkor, ott azt láttam, hogy ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja, akkor nekem végem."

A férfi az erőszak közben fotókat is készített. "A folytatólagos kihallgatáson a rendőr mégis azt kérdezte, hogy beleegyeztem-e a fotózásba. Meg, hogy megbeszéltük-e, mi legyen a képek sorsa" - mondta a lány. A férfi zsarolni próbálta. Azt mondta, hogy felteszi a képeket az internetre, ha nem az lesz, amit akar. Később már azzal állt elő, hogy meggondolta magát és kitörölte az összeset. "Teljesen hülyének nézett, láttam a kiírást, hogy „no card", vagyis csak kivette a kártyát."

A történtek óta nem megy egyedül sehova, és háromszor elájult csak azért, mert megijedt egy idegentől. Az első félévben szinte végig pszichológushoz járt, a mostani órarendje viszont nem engedi ezt. Az eset után sokat sírt, de nem azért, mert magát sajnálta, hanem mert látta, szerettei mennyire rosszul vannak körülötte.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halott gyermek után vette fel a családi pótlékot 12 éven át egy nő

A nő 2002 júliusában adott életet egy kislánynak, aki születése után két héttel meghalt. Tovább olvasom