Délmagyar logó

2017. 02. 26. vasárnap - Edina -3°C | 10°C Még több cikk.

Megszűnik a Sulinet Expressz

Több adókedvezmény mellett az év végén megszűnik a Sulinet Expressz is, de addig még vásárolhatók adókedvezményes asztali számítógépek és notebookok.
A 2003. július 1-én indult program keretén belül eleinte csak a tanárok és a diákok juthattak adókedvezményes kontrukcióban személyi számítógéphez és alkatrészekhez, később a kedvezményezettek körét kiterjesztették, így ma már valamennyi, a személyi jövedelemadóról szóló törvény hatálya alá eső magánszemély igénybeveheti a Sulinet Expressz nyújtotta évente maximum 60 ezer forintos adókedvezményt, feltéve, hogy éves bruttó jövedelme nem haladja meg a 4 millió forintot.

Az adókedvezménnyel vásárolható termékek közül eleinte a digitális fényképezőgépek voltak a legkapósabbak, amíg szerepeltek a programban, a teljes forgalom ötödét adták. 2004 tavaszán aztán eltűntek a fényképezőgépek, ugyanezen év nyarán pedig módosultak a feltételek: a kedvezményezettek körét kiterjesztették, a 60 ezer forintos adókedvezmény azonban már csak a megvásárolt termék árának legfeljebb fele után járt. 2005 novemberében aztán az összes periféria kikerült a kedvezménnyel vásárolható termékek köréből, azóta csak komplett konfigurációk kaphatók.

Forrás: hwsw
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ADSL2 az Inviteltől is

Az ADSL2 bevezetésével az Invitel és T-Com szolgáltatási területén lehetőség nyílik az akár 20… Tovább olvasom