Délmagyar logó

2017. 09. 23. szombat - Tekla 11°C | 19°C Még több cikk.

Megújul a kormányzati portál

2003. szeptemberétől a kormányzati portál megújul, és a továbbiakban egy nagyobb internetes kormányzati egység, a Magyarország.hu szekciójaként működik tovább.
Az átállást az tette lehetővé, hogy a kormány 2002. novemberében kormányhatározattal szabályozta a portál működését. A Magyarország.hu 2003. februárjában már ennek köszönhetően kezdhette meg munkáját.
Az új portál sokoldalúbb, így összetettebb is, mint a régi. Az ekormanyzat.hu-n megszokott információk továbbra is megtalálhatók rajta, ám ezek mellett több újdonsággal is lehet találkozni. A szolgáltatások továbbra is elérhetőek lesznek, és a napi hírlevelek kiküldése is zavartalanul folytatódik.
A fórum használata - eltérően a máshol megszokottaktól - nevesített. Azért működik így, mert a felhasználók névvel vállalt felvetéseit az üzemeltetők el kívánják juttatni a közszolgálat illetékeseihez, így a fórum kapcsolatot teremthet az állampolgár és a közigazgatás között. Ennek igénybevételéhez akkreditáció szükséges.
Szeptemberben befejeződik a közel egy éve tartó átállási időszak, a későbbiekben pedig - ősztől - bővítik a szolgáltatások körét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Munkahely zöldben – kíméld az idegeid!

A növények csökkentik a stresszt. A munkaadók pénzt takaríthatnak meg segítségükkel, a munkavállalók… Tovább olvasom