Délmagyar logó

2017. 05. 28. vasárnap - Emil, Csanád 13°C | 25°C Még több cikk.

Megújul a Pannon GSM bolthálózata

A cég hatékonyabb, ügyfélbarátabb működés érdekében alakítja át a Pannon-shopok működését.

A Pannon GSM az eddigieknél is hatékonyabb, ügyfélbarátabb működés érdekében alakítja át a Pannon-shopok működését. A boltok üzemeltetését folyamatosan átveszik jelenlegi vezetőik, s a továbbiakban közvetlen érdekeltségen alapuló, franchise-elemeket is tartalmazó partneri megállapodások keretében, önállóan működtetik majd azokat.

Győr zászlóshajó marad

5 nagy üzletet – Budapesten két, Debrecenben, Győrött és Pécsett egy-egy boltot – saját tulajdonban működtet tovább a Pannon GSM. E „flagship" (zászlóshajó) kategóriájú, a szolgáltató zászlóshajóiként szolgáló üzletben megújult ügyfélszolgálat és újszerű kommunikációs megoldások várják majd az ügyfeleket. A mobiltársaságok közül elsőként a Pannon GSM indít plazmaképernyőkön futó zártláncú televíziós adást, melynek műsorai egyaránt szolgálják majd az ügyfelek tájékoztatását és szórakoztatását. Pannon TV már ez év végén debütál a legnagyobb forgalmú bevásárlóközpontokban üzemelő Pannon-üzletekben.

Korszerű, a közvetlen érdekeltségen alapuló modellt alakít ki a Pannon GSM, amely a továbbiakban is mindenben segíti és támogatja a shopok munkáját: a cél az, hogy tovább erősödjön a felhasználói élmény, tovább emelkedjen a szolgáltatások színvonala. Az átalakítás természetesen nem egyik pillanatról a másikra zajlik majd, a teljes folyamat várhatóan 2006 végéig zárul le. Az új üzemeltetőkkel a Pannon GSM minden esetben olyan megállapodást köt majd, amely biztosítja, hogy a bolt dolgozóinak munkaszerződése, a munkáltatói pozícióban történő jogutódlás útján folyamatosan, változatlan feltételek mellett fennmaradjon.

„A magyar mobilpiac érett szakaszba lépett, ehhez alkalmazkodnunk kell az értékesítési hálózat működésével is, ezért vezetjük be a közvetlen motivációra, a valódi üzleti kockázatvállalásra alapuló modellt. A cél az ügyfélszolgálat színvonalának egységesítése, a hatékonyság növelése, az ügyfelek elégedettségének további növelése" – mondta el Ove Fredheim, a Pannon GSM vezérigazgatója.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lehet új oktatási épület

Hiába írták alá már az előszerződést is a volt Pattantyús-középiskola épületének megvásárlására, a… Tovább olvasom