Délmagyar logó

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 3°C | 13°C Még több cikk.

Megújult a posta Fertőszentmiklóson

A térségben meghatározó szerepet játszó településen tegnap avatták fel a megújult posta épületét. A beruházás célja az volt, hogy a kor igényei szerint kialakított, új helyiségekkel és kiszolgálótérrel ellátott posta fogadja az ügyfeleket.
A postai dolgozók egy kellemesebb, modern munkahellyel, a fertőszentmiklósiak egy minden igényt kielégítő postával gazdagodtak.
– A régi állapotában mind az ott dolgozóknak, mind az ügyfeleknek korszerűtlen volt a posta épülete. A településen nőtt a vállalkozások száma, három-, négyszáz munkahely teremtődött. Szükség volt már egy, a megnövekedett igényeket kielégítő, színvonalas posta kialakítására – mondja Horváth Tibor polgármester.
A fertőszentmiklósi postán jelenleg kilencen dolgoznak, öten állandóan az épületben vannak. Lajberné Kelemen Erika 1998 óta vezeti a hivatalt.
– Már akkor, amikor idekerültem, szerettem volna felújíttatni az épületet. Annak idején egy festésre gondoltam, de azt a választ kaptam, hogy várjunk, mert később egy teljes körű felújításra is sor kerülhet – meséli. – Jó érzés a kényelmesebb, modernebb, tisztább környezetben dolgozni.
A beruházás több mint harmincmillió forintba került. Az akadálymentesített épületben kialakítottak egy konyhát, férfi- és női öltözőt és természetesen a mindenki által látogatott kiszolgálóhelyiség is átalakult. Az átadást követően az első ügyfelek örömmel vették birtokba a végső soron nekik, miattuk megszépült postát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mi a véleménye a soproni borok sikeréről?

Tovább olvasom