Délmagyar logó

2017. 12. 11. hétfő - Árpád -1°C | 11°C Még több cikk.

Megújult a TV2 vezetősége

Megújult felső vezetéssel folytatja a TV2 cégcsoport irányítását Simon Zsolt, akit 2010 októberében neveztek ki a ProSiebenSat.1 magyarországi televíziós csatornáinak (TV2, FEM3, PRO4) élére - közölte az MTM-SBS Zrt. szerdán.
Február 1-jén Rényi Ádám személyében új marketing- és kommunikációs igazgató, Yvonne Dederick személyében új gazdasági igazgató érkezett az országos kereskedelmi csatornához a programigazgató Kiss Péter, a kereskedelmi igazgató Kovács Krisztián, valamint a gyártási és műszaki igazgató Szentesi Zsolt mellé.

Simon Zsolt mostantól öt igazgatóval és három irodavezetővel irányítja majd a TV2 cégcsoportot.

Rényi Ádám a TV2 marketing- és kommunikációs igazgatójaként felel a jövőben a csatorna teljes kommunikációjáért a program PR, a vállalati marketing, az internet csoportok és a kreatív osztály irányításával. A szakember a televíziós pályáját a TV2-nél kezdte, először szerkesztőként, majd PR-menedzserként, a későbbiekben pedig PR-csoportvezetőként dolgozott. Szakmai pályafutásának állomási között szerepel a Viasat3 televízió, ahol PR-vezető, a Playboy, ahol főszerkesztő-helyettes és az RTL klub, ahol kommunikációs igazgató volt.

Yvonne Dederick gazdasági igazgatóként felel majd a pénzügyi és számviteli osztály, valamint a kontrolling és üzleti tervezési osztály működéséért. Tanulmányait az Egyesült Államokban végezte, több mint húszéves gazdasági-pénzügyi szakmai ismeretekkel rendelkezik. Korábbi munkahelyei között szerepel a Sláger Rádió anyavállalata, az Emmis International és az HBO.

Megújult szervezeti struktúrában folytatja munkáját a TV2 csoport kereskedelmi csapata is. A ProSiebenSat.1 cégcsoport három magyarországi televíziós csatornájának (TV2, FEM3, PRO4) hirdetési felületeit kidolgozó és értékesítő szervezeti egységet három tapasztalt kereskedelmi szakember - Török Eszter, Novák Beáta és Megyeri András - vezeti Kovács Krisztián kereskedelmi igazgató irányításával - tájékoztatott az MTM-SBS Zrt.

Olvasóink írták

 • 6. zoltanszabo 2011. február 03. 14:16
  „5 igazgató--3 vezető ! Ez ám a munkahely teremtés ?
  Ha ilyen sokan vannak vezetők--legalább a műsorok jók lennének. De mindd ocsmány--celeb--szappanopera--krimi-10 percenként--reklám !
  Már szinte be se kapcsolom a Tv.t.”
 • 5. szilléri 2011. február 02. 18:41
  „Tellvilmos kettő ?????????????? Hú- ha buli van ???????????????”
 • 4. queenmargareth 2011. február 02. 17:49
  „Jah, de most van médijatörrvény”
 • 3. történész 2011. február 02. 17:20
  „tök mindegy..négy éve elmúlt amikor utoljára erre a hitvány Q...csatornára néztem.Hánynom kell a celeb meg egyéb baromságaiktól.”
 • 2. queenmargareth 2011. február 02. 16:15
  „Ez nagyon érdekes. Mennyit kaptak az régi vezetők?”
 • 1. rozator 2011. február 02. 15:50
  „A PRO4 műsorát hol lehet megnézni?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orbán: végleges, hogy kétpilléres a nyugdíjrendszer

Orbán Viktor szerint végleges, hogy kétpilléres a magyar nyugdíjrendszer. Tovább olvasom