Délmagyar logó

2018. 04. 27. péntek - Zita 13°C | 21°C Még több cikk.

Megújult az orbanviktor.hu

Orbán Viktor megújult honlapján havonta megjelenő videóüzenetekben válaszol a hozzá érkezett kérdésekre, mindennapi munkáját pedig életszagú OV TV-adásokban mutatják be a jövőben - mondta a péntek délután elindult új honlap főszerkesztője Szabó Edina.

A főszerkesztő, aki Orbán Viktor sajtótitkára is, arra hívta fel a figyelmet, hogy az orbanviktor.hu honlap nemcsak külsőségeiben újult meg, de két, Magyarországon bizonyos értelemben "úttörő jellegű", havonta új tartalommal jelentkező rovattal is bővült.

Az egyik az internetes fogadóóra, amely azt jelenti, hogy a Fidesz elnöke videóüzenetben válaszol a hozzá érkezett kérdésekre, a másik újítás pedig az úgynevezett "OV TV", amelynek adásaiban "életszagú képet" akarnak mutatni a pártelnök munkájáról, mindennapjairól - mondta Szabó Edina.

A főszerkesztő ugyanakkor leszögezte: nem terveznek valóságshowt csinálni Orbán Viktor életéből, inkább azt a képzetet próbálják eloszlatni, hogy a politika és politikusok távol vannak a valóságtól és a mindennapi problémáktól. Hangsúlyozta, hogy a pártelnök is emiatt tartotta fontosnak a rovat elindulását.

Szabó Edina elmondta: az Orbán Viktorhoz érkező leveleket maga válogatja, olyan kérdéseket, észrevételeket, kritikákat választ, amelyek nagyobb problémákat érintenek és többeket érdekelhetnek. Mint mondta, "a fogadórákon" moderátor szerepet is betölt.

Az MTI kérdésére válaszolva hozzátette: a fogadóórákra készült videóüzeneteket 10-15 percesekre tervezik, így például az előre felvett két anyag kb. 12 perces, míg az OV TV esetében a kiválasztott témához igazodik a film hosszúsága, a így honlapra felkerült három anyag váltakozó terjedelmű.

Szabó Edina szerint azért most újították meg a honlapot, mert ennek éppen most jött el az ideje. Mint mondta, az előző honlap a 2006-os országgyűlési a választások alatt változott meg, de tudták, hogy a rohamtempóban akkor elkészített oldal nem volt alkalmas arra, hogy Orbán Viktor munkáját bemutassa, és az érdeklődőket megfelelő színvonalon lássa el információval.

A főszerkesztő kitért arra is, hogy a honlapon Orbán Viktor feleségének, Lévai Anikónak a közéleti tevékenységét is bemutatják. "Anikó öt gyermeket nevel, tanít, jószolgálati rendszeres tevékenységet végez, ezekről mind be fogunk számolni" - mondta Szabó Edina.

(MTI)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Párbeszéd az államtitkárral a borászatról Versenyhátrányban

a soproni pincészetek

Sopron Horváth Ferenc Első kézből tájékoztatta a soproni és Sopron környéki… Tovább olvasom