Délmagyar logó

2017. 04. 26. szerda - Ervin 8°C | 22°C Még több cikk.

Megvertek egy fiút a buszmegállóban

Hiába várták kedd óta a csornai Molnár Krisztiánt a győri Lukács Sándor-szakközépiskolában az osztálytársak, nem ment: a helyi kórházban és a rendőrségen telt a napja. Egy ismeretlen a nyílt utcán eltörte az arccsontját.
A csornai Molnár Krisztián hétfőn fél egykor, a tanítás befejezése után Győrben, a Mátyás téren várta a buszt társaival. Elmondása szerint odalépett hozzá egy ismeretlen, 20–25 év körüli kigyúrt fiatalember, aki néhány szót is intézett hozzá. P nem értette a szavakat, ám mielőtt még visszakérdezhetett volna, egy hatalmas ütést kapott az arcába. A 16 éves diák a bántalmazástól azonnal megszédült és összeesett. A társai segítettek neki talpra állni. Utána csak annyit látott, hogy az őt arcba vágó férfi még valakit megüt, majd beszáll egy autóba és elhajt.
A megvert diák szüleivel a csornai kórházba ment kivizsgálásra. Eltört az arccsontja, sérülései nyolc napon túl gyógyulnak. Ezek után ismeretlen tettes ellen feljelentést tettek a Csornai Rendőrkapitányságon. A fiú és a szülők nem értik, hogy fordulhat elő ilyen brutalitás a nyílt utcán világos nappal. Elmondásuk szerint a szorgalmas, csendes fiú aktívan részt vesz az iskola sportéletében, eddig még soha nem volt rá panasz a viselkedése miatt.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

soproni siker Schióban

kosárlabda Famila-Schio MKB-

Euroleasing 68 73 (11–21, 19–16,… Tovább olvasom