Délmagyar logó

2017. 08. 21. hétfő - Sámuel, Hajna 14°C | 24°C Még több cikk.

Mentősökre támadt egy férfi

Mentősökre támadt egy ittas férfi a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hangony határában lévő tó partján, a férfival szemben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indítottak eljárást - tájékoztatott a rendőrség hétfőn.
A mentőszolgálat munkatársait múlt szombaton, a kora esti órákban riasztották egy eszméletlenül fekvő férfihez, akiről kiderült, hogy alkoholt fogyasztott, s a kivizsgálások miatt a mentősök kórházba akarták szállítani - ismertette az esetet Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Az eszméletéhez tért 47 éves férfi agresszív módon reagált, ököllel verte előbb a mentőautót, majd bántalmazta a mentőápolót, s csak az időközben kiérkezett rendőrök tudták megfékezni - közölte a sajtóreferens.

Olvasóink írták

 • 9. novaklaszlo56 2010. július 19. 22:46
  „Jól van, Történész. Akkor én csak annyit mondok neked, hogy sikerült eljutnunk odáig is, hogy a reménytelen mélyszegénységben élőket is intézményesítve szembefordítsuk egymással. Nem hiszed, vagy nem világos? Sajnos linkkel nem szolgálhatok, de ha jól emlékszem az egyik, közismert kereskedelmi tv csatorna rendszeresen vasárnap este 7-kor kezdődő műsorában (na, ezt sikerült a törvények megsértése nélkül körülírnom:)) hangzott el egy vásárhelyi érintett szájából a meglepően büszke nyilatkozat, valahogy így (ha nem is tudom szó szerint idézni): ´Mink, az uramma´ mög a fiamma´ a jó listán vagyunk ám! De ja ...-ék a rossz listán szerepölnek!´

  Magyarázzam? Ugye, nem kell?
  Tragédia...
  Egyébként pedig az általad említett (valószínűleg az olaszliszkai) eset kitűnő példa arra, amiről korábban, Dodó hozzászólása nyomán próbáltam szólni néhány szót. Lehetetlen, hogy ne értsd az összefüggések lényegét. Vagy mégsem? :S Ne keseríts el, kérlek!”
 • 8. történész 2010. július 19. 21:36
  „Látom mikor belekötnek az élő fába a cigány bandák, láttuk mikor agyonverték a tanárt mennyire rettegnek”
 • 7. novaklaszlo56 2010. július 19. 13:20
  „Dodó (5)
  Ha tudnád, hogy mekkora igazság van abban, amit írtál... Komolyan. Nem viccnek szántam. És ez nem rasszfüggő jelenség, ez minden élőlényre jellemző. Az emberre is. Rettegni pedig kis hazánkban nemcsak a gárda típusú jelenségektől, és nemcsak a cigányoknak lehet, hanem... Folytassa ki-ki kedve szerint. Ezt akarjuk, hát ez van.
  A konkrét esetről nincs mondanivalóm, mert még egy ilyen, egyszerűnek látszó esemény mögött is bonyolult összefüggések, mondjuk egy egész, elfuserált emberi élet frusztrációi húzódhatnak meg. De azt látom, hogy az ilyen emberi reakciók (elkeseredett, tehetetlen dühkitörések) száma és intenzitása exponenciálisan nő. Világos a számomra az is, hogy miért, de erről úgyszintén hallgatnom érdemes, mert ha elemzésbe kezdenék, félek, legkevesebb a fél országot durván sértegetni kezdeném. Ez pedig nemcsak a lap moderálási alapelvei miatt nem szándékom. Azért egy aprócska, és ide nehezen beláthatóan kapcsolódó furcsaságot mégis megemlítek: vásárhelyi szégyenlista, a személyiségi jogokat (adatokat, stb.) védő jogszabályok ide, vagy oda. Ahol maguk a (hely)hatóságok tesznek ilyesmit, fittyet hányva azokra a törvényekre, amelyeknek éppen az érvényre juttatása lenne az egyik, kiemelt feladatuk, ott... Folytasd belátásod szerint. Vagy ahol a törvényalkotás folyamata is egészen pontosan körülírható, de semmiképpen sem közérdekeket szolgál, el egészen a "ha kell, az alkotmányt is lecseréljük, amúgy is ´ideiglenes és régi már" (valóban: az 1949. évi XX. törvényről van szó), ott... Vagy ahol a polgárok - ezek után nem csoda - zöme a lelke mélyén hülyeségnek tartja a törvénykövető magatartást, miközben mások vétkei, hibái miatt szakadatlanul hőbörög... Vagy ahol sok szempontból kétségbevonhatónak látszik, hogy a törvényalkotás valóban az élő emberek boldogulását, uram bocsá boldogságát szolgálja...
  Stop. Még mielőtt megkapom a melegebb égtájakra szóló útlevelemet, azzal a felháborodott kérdéssel a borítóján, hogy "mindennek mi köze a tudósításhoz?!" Nem tudom. :) Te sem? ;)”
 • 6. gumikacsa111 2010. július 19. 12:57
  „Máá megin mibű gondjjátokhogy AZ vót????”
 • 5. dodó 2010. július 19. 12:07
  „Az állandó rettegés érzékennyé teszi a szegény kirekesztettet.”
 • 4. Falcao 2010. július 19. 12:03
  „Szegínke ászítte hogymán a gárdistások záklátják.
  Jogos önvédelem volt!”
 • 3. KolompárRómeó 2010. július 19. 11:30
  „Szeretendő kultúra-e volt?”
 • 2. Bunghole99 2010. július 19. 11:29
  „a mentőautó "feltehetőleg cigányozott".”
 • 1. alex007fl 2010. július 19. 11:26
  „100 nap kényszermunka”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megint megbírságolták a Harkányi Gyógyfürdőt

Újabb bírságot szabott ki az Egyenlő Bánásmód Hatóság (EBH) a Harkányi Gyógyfürdő Zrt.-re, mert a… Tovább olvasom