Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Mesterházy: megújítja kommunikációját az MSZP

Mesterházy Attila, az MSZP elnöke kezdeményezőbb, a kormányoldallal szemben pedig határozottabb, keményebb kritikát megfogalmazó kommunikációt vár a párt újjászerveződő kommunikációs csapatától.
A pártelnök csütörtökön újságíróknak mutatta be a szocialisták két új szóvivőjét: Kormos Katát és Török Zsoltot.

Mesterházy Attila elmondta: az elmúlt egy-másfél hónapban kezdték a párt kommunikációjának újjászervezését, több jelölt közül választották a két új szóvivőt, akiktől egyebek mellett a kívülálló, "friss szem" nézőpontját, gondolkodásmódját várja.

A pártelnök Kormos Katának megköszönte, hogy a párt jelenlegi támogatottsága mellett feladta eddigi munkáját, és elvállalta a megbízatást. Török Zsolt kapcsán pedig megjegyezte: pontosan ismeri az MSZP-t és a politikai életet.

Kormos Kata kereskedelmi televízióknál és rádióknál dolgozott, Török Zsolt pedig a párt országgyűlési képviselője volt. Mindketten hangsúlyozták, hogy hisznek a megújuló MSZP-ben.

Előbbi kiemelte: szeretne azért tenni, hogy a politika az emberek számára valóban érthető legyen, válaszokat kapjanak az őket érdeklő kérdésekre, és hogy az MSZP értékeit, eszméit, a Fidesz-kormány döntéseivel kapcsolatos szocialista álláspontot pontosan, világosan fogalmazzák meg. Kormos Kata utalt arra is, hogy húsz éve sportol, és a sport a küzdésre, az állhatatosságra, a sportszerűségre, a sporttársak tiszteletére tanította meg.

Török Zsolt azt húzta alá: szeretnék bemutatni, hogy a szocialisták azokért dolgoznak, akik képviseletére felesküdtek. Szerinte a baloldaliság viszonyrendszer, ha választani kell bankár vagy ügyfél, nagytőkés vagy kisvállalkozó, szolgáltató vagy fogyasztó között, ő az utóbbiak pártján áll.

A munkájukat sakkjátszmához hasonlította, ahol lépésről lépésre kell haladni. Azt mondta: az MSZP és a Fidesz sakkjátszmájában a szocialisták vannak a világos bábuval, de akkor erősek, ha több lépésre előre tudnak gondolkozni. Hisz abban, hogy lépéseik sorozatával valóban jobb lesz Magyarországnak, és azoknak a társadalmi csoportoknak, amelyeket ők képviselnek - fogalmazott.

Nyakó István távozó szóvivő - aki szintén jelen volt a sajtótájékoztatón - nyolc évig töltötte be ezt a tisztséget a szocialista pártban. Mesterházy Attila a volt szóvivő munkája kapcsán megjegyezte: öt pártelnököt szolgált ki, korrekt munkát végzett.

Olvasóink írták

 • 13. jozko 2010. szeptember 03. 22:09
  „Török Zsolt saját bevallása szerint a kisvállalkozók és a fogyasztók oldalán áll!
  Ez a saját véleménye, ez itt most nem oszt, nem szoroz!
  Szóvivőként az Mszp véleményét kell képviselni, előadni!
  Ha ő személy szerint a majdnem krisztusi , baloldali elveket vallja, nehéz lesz az MSZP véleményével azonosulnia!”
 • 12. koszone 2010. szeptember 03. 12:13
  „Csórókám hát nem jobb lenne elmenni messzire,szépen élni a családdal,1-2-3 igazgatósági tagságból összejön 1 milla,azt jó napot !
  Hülyének nézetni magad butaság !”
 • 11. achilleus 2010. szeptember 03. 10:04
  „"ha választani kell bankár vagy ügyfél, nagytőkés vagy kisvállalkozó, szolgáltató vagy fogyasztó között, ő az utóbbiak pártján áll."

  Török kb. ezt "ígéri":
  "Ha választani kell a gyilkos és az áldozat, a tolvaj és a meglopott, becsületes és a becstelen között, ő az utóbbiak pártjára áll." - Naná, ki az a hülye, aki mást mond szóvivőként.”
 • 10. achilleus 2010. szeptember 03. 09:59
  „"ha választani kell bankár vagy ügyfél, nagytőkés vagy kisvállalkozó, szolgáltató vagy fogyasztó között, ő az utóbbiak pártján áll."

  Hamis a alternatívák tömege, ugyanis nem ezek között kell választani, hanem középen mindig ott van az átlagos magyar állampolgár, elsősorban azt kellene előnyben részesíteni. Az MSZP viszont az átlagmagyart (nem is beszélve a középrétegekről) soha nem kedvezményezte: vagy szegínypolitikát művelt, vagy benyalt az első helyen említetteknek. A közepet viszont végig fosztogatta.”
 • 9. Power 2010. szeptember 03. 08:39
  „Nyakó kiválóan értett a hazudozáshoz.”
 • 8. papsajt 2010. szeptember 02. 18:35
  „"Kormos Kata pedig az ATV betelefonálós nyereménjátékának celebje!"- még mindig jobb mint LENDVAI revizor asszonyság”
 • 7. dodó 2010. szeptember 02. 17:13
  „Én hiszek nekik!
  Amit eddig megígértek, az tényleg meg lett ígérve!”
 • 6. horvathi 2010. szeptember 02. 15:43
  „Ez már a mélypont, vagy van még ettől is lejjebb is az MSZP-ben?

  Török Zsolt eddig is a legbunkóbb MSZP-s képviselő volt a Parlamentben!
  Kormos Kata pedig az ATV betelefonálós nyereménjátékának celebje!

  Istenem, és ezek kezében volt az ország sorsa az elmúlt 8 évben.....”
 • 5. frakk 2010. szeptember 02. 15:24
  „Ehhez kedves Mszp 5 szóvivő is kevés lesz.
  "Schmidt Gábor dr.:
  Baloldali Korrupciós Vállalat
  Éghajlat Könyvkiadó, 2010
  ? 160 oldal
  ? Kötés: papír / puha kötés
  ? ISBN: 9789639862258

  Konspiráció, bizalmas megbeszélések a gőzfürdőben, titokban rögzített hangfelvételek, nyakon szorított vazallusok,milliós kenőpénzek nokiásdobozokban és vaskos borítékokban, cégvezetőktől szedett karácsonyi tagdíjak, előre lezsírozott tenderek, fantomizált cég alibimegbízásából kifizetett lelépési pénzek. A Budapesti Közlekedési Vállalat elmúlt évei inkább egy sajátos, kelet-közép-európai maffiatörténetre emlékeztetnek, semmint egy adóforintokból tömegközlekedési szolgáltatást nyújtó vállalatra. A legnagyobb fővárosi közszolgáltató céget a Budapestet irányító MSZP-SZDSZ-koalíció regnálása alatt megszállták a befolyásos politikusok kijáróemberei, a közlekedési vállalatot saját uradalmukként és bizalmasaik, lekötelezettjeik kifizetőhelyeként használták. Ez a könyv a nagyhatalmú kiskirályok felemelkedését és bukását, a pénzbeszedés és a hűbéresek sakkban tartásának módszereit mutatja be, a 2006-os Combino villamosbeszerzéstől a 4-es metró építésén és a mesés végkielégítéseken, vérlázító haveri megbízásokon át egészen a 2010-es végjátékig, a rendőrségi nyomozást követő letartóztatásokig. Arról szól, hogy eközben miként pusztult le és került a csőd szélére az Európa legöregebb járműparkjával a kontinens egyik legdrágább tarifáival utasait szállító közlekedési társaság, és miért nevezik még a szocialista politikusok is egymás között a BKV-t Baloldali Korrupciós Vállalatnak.
  Kérem, vigyázzanak, a cellaajtók záródnak. A végállomás következik.”
 • 4. frakk 2010. szeptember 02. 15:21
  „Megújult az Mszp hurrá. Lecserélték eddigi szóvivőiket. Új szóvivők kommentálják a választások után elért gyalázatos eredményeket. Régi mag marad , új emberek magyaráznak. "az MSZP és a Fidesz sakkjátszmájában a szocialisták vannak a világos bábuval" Ez egy kicsit sántít, azt akarták mondani ők lépnek elsőnek.
  A sakkban tudjuk 90%-ban a p......k lépnek előbb, ők vannak az első sorban”
 • 3. apátfalvifaszagyerek 2010. szeptember 02. 15:15
  „"A munkájukat sakkjátszmához hasonlította, ahol lépésről lépésre kell haladni. Azt mondta: az MSZP és a Fidesz sakkjátszmájában a szocialisták vannak a világos bábuval, "

  Jóóóóóóóóóvaan, mszp, most már mehettek aludni...”
 • 2. KolompárRómeó 2010. szeptember 02. 14:42
  „Ja. Nem azt mondják, hogy: "Emberek, mozog a szánk, tehát hazudunk". Hanem: "Emberek, hazudunk, mert mozog a szánk".”
 • 1. zero 2010. szeptember 02. 14:23
  „Soha többet mszp”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Csillagokat˝ keresnek Egerben

Ismét "csillagokat" keres Egerben az Egri Lokálpatrióta Egylet. Tovább olvasom