Délmagyar logó

2017. 11. 22. szerda - Cecília 5°C | 13°C Még több cikk.

Mesterházy szerint rendkívüli volt az elmúlt 56 nap

Mesterházy Attila egyetért a Fidesz frakcióvezetőjével abban, hogy rendkívüli volt az elmúlt 56 nap, de szerinte azért, mert ennyi idő alatt még senkinek nem sikerült lejáratnia külföldön az országot, ennyire még senki nem tiporta sárba a demokratikus mechanizmusokat és ilyen sokszor még senkinek nem sikerült bedöntenie a forint.
Mesterházy Attila szocialista frakcióvezető csütörtöki sajtótájékoztatóján úgy értékelte: az elmúlt 56 nap nem a konzultációról szólt, hanem az egész pályás letámadásról, és semmi nyoma nem volt a nemzeti együttműködésnek, amiről a Fidesz folyamatosan beszélt.

Hozzátette: sérelmezik, hogy sok esetben dilettáns volt a törvényhozás, és a Fidesz úgy nyújtotta be az indítványait, hogy ne kelljen egyeztetni azokról.

Felhívta a figyelmet arra, hogy az MSZP nem támogatta a szegényellenes adórendszer-átalakítást sem.

Olvasóink írták

 • 13. achilleus 2010. július 23. 15:50
  „Az előzőhöz:
  "A kormányfő a Nemzetközi Valutaalappal kötött és októberben lejáró hitelszerződést terhes örökségnek nevezte. Hozzátette, az IMF-től szabadulás egy lépés a nemzeti önrendelkezés irányába. Az előző kormány megszorító intézkedéseire utalva úgy fogalmazott, nincs még egy ország, amelynek a polgárai annyit kiálltak egy év alatt, mint a magyarok. A bankadóról azt mondta, örült volna, ha nem Magyarország vezeti be elsőként, de a kormánynak nem volt más választása a vártnál nagyobb költségvetési deficit miatt. "”
 • 12. achilleus 2010. július 23. 15:48
  „Működik a magyarellenes pénzmaffia:
  EUR/HUF... 287,2800

  ,,Van akinek fáj, például a bankároknak fáj, a nemzetközi bankszövetségeknek fáj. Időnként a nemzetközi szervezetek úgy viselkednek, mintha a bankárok nemzetközi szakszervezetei lennének. Ezt tudomásul kell venni. Nagykutyák, hatalmasak, erősek. És most egyszer csak jön egy ország és azt mondja, hogy hát uraim, egész Európában messze Magyarországon legmagasabb a kamatmarzs, itt lehet a legtöbb profitot szerezni, amit mi nem irigylünk, megdolgoztak érte, nem vonjuk kétségbe, nem gerjesztünk sem gazdag, sem bankellenes hangulatot, szükségünk van egy jól működő pénzügyi szervezetrendszerre, örülünk, ha maguk itt hitelezik a magyar gazdaságot, de most abban a helyzetben vagyunk, hogy szükségünk van az önök részvételére a közteherviselésben" - fejtette ki Orbán Viktor. - http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=331929”
 • 11. cyt 2010. július 23. 14:03
  „Élvezet volt hallgatni M.A. hozzászólását. Tudván azt az alapvető TÉNYT, hogy mindenki magából indul ki, és mindenki a saját érzéseit, gondolatait, cselekvési rugóit vetíti ki másokra, amikor KRITIZÁL, M.A. hozzászólása tökéletes emberrajzot szolgáltatott egy mai, fiatal, feltörekvő, MSZ(M)P-s politikusról. A "nagyöregek" ilyen emberről álmodtak - és meg is kapták.”
 • 10. Őszödi 2010. július 23. 12:59
  „9. hozzászólás achilleus 2010.07.23. 12:12
  "Moody´s decision to initiate this review was prompted by the increased uncertainty regarding Hungary´s fiscal outlook and economic prospects," it said in the statement.
  "This uncertainty is the result of the recent breakdown of Hungary´s talks with the IMF and EU."

  A kóbor kutya vacsorája az bizonytalan, a tárgyalások nem szakadtak meg. Nem tetszik nekik a bankadó? Egyet tehetnek...”
 • 9. achilleus 2010. július 23. 12:12
  „8. hozzászólás Őszödi 2010.07.23. 11:49
  Ráadásul, ha az IMF, meg újabban a Moodys nem számítana a hazai kollaboránsokra, akkor nem is lenne értelme zsarolni az országot. Az IMF után (de az IMF-re hivatkozva) a Moddys is megszellőztette a leminősítést, meg is lett/lesz az eredménye.
  EUR/HUF... 285,5000

  Le a kollaboráns, népnyúzó, banksfenékgnyaló S&rházyakkal!”
 • 8. Őszödi 2010. július 23. 11:49
  „Nem értem, hogy akik államcsőd közelébe vitték az országot miért vannak még szabadlábon? Gyurcsány, Mesterházy és társaira gondolok konkrétan...”
 • 7. achilleus 2010. július 23. 09:39
  „6. hozzászólás igazságkereső 2010.07.23. 08:43
  Szerencsére elkezdődött az újjáépítés és a romeltakarítás.
  2010-07-23 09:04 - Újabb vasúti szárnyvonalak nyílnak meg A szeptemberi iskolakezdéskor nyit meg a kormány újabb vasúti szárnyvonalakat - tudta meg a Magyar Hírlap. Ekkor indulhat újra a forgalom a Putnok-Szilvásvárad, valamint az Abaújszántó-Hidasnémeti vonalon. A felújítási munkák még tartanak, mert a putnoki szakaszt annyira megrongálták a nyár eleji viharok, hogy még nem sikerült helyreállítani. A menetrendet még egyezteti a MÁV és a szaktárca az önkormányzatokkal. A decemberi menetrendváltáskor pedig újabb 4-6 vonal kapcsolódna az országos hálózathoz."”
 • 6. igazságkereső 2010. július 23. 08:43
  „Mesterházy Attila megállapítása teljesen tényszerű! Valóban rendkívüli volt az elmúlt 56 nap.Amit Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és munkatársai -köztük természetesen Mesterházyval - műveltek 2004-2010 között az nem nevezhető másnak, mint tudatos "népírtásnak",azaz teljesen tönkretették a magyar társadalmat alkotó nemzet 80 %-át úgy pénzügyileg, mint erkölcsileg! Mesterházy jobban tenné, ha abból a nagy arcból,amit tv-ben is láttam tegnap,jelentősen visszavenne,mert Ő vagy hülye,vagy egyszerűen nem is érti,hogy mit műveltek az elmúlt években!Emberek tízezreit tették tönkre, állástalanná,bevételeiktől ennek következtében megfosztották a munkanélkülieket, akik közül sokan koruk miatt már egyszerűen nem is kapnak állást,így munkajövedelmet sem.A számlákat pedig a szolgáltatók nagy szorgalommal küldik, amit nyilván kifizetni sem tudunk már,akkor miről beszél Mesterházy Attila? Most tényleg hülye, vagy csak teszi magát annak? Meg tudja ezt válaszolni valaki?!”
 • 5. achilleus 2010. július 23. 08:25
  „Mesterfarháty elvtárs elfeledkezik 2006. október 23-áról, a szemkilövetésről?
  Eszébe /eszükbe/ kellene márt juttatni.
  Ami az IMF-et illeti, ne próbáljon meg nyugdíjasokkal, bérből-fizetésből élőkkel, kis-és középvállalkozókkal takarózni az a párt, amelyik pontosan ezek rétegek (a társadalom döntő többsége!) rovására gerinctelenül megegyezett volna. /És ezt nem is titkolják!/
  Az IMF szerződés egyik aláírója, a független Simor.
  Kezdem azt hinni, hogy azokkal az IMF pénzekkel nem stimmel valami ....”
 • 4. KolompárRómeó 2010. július 23. 06:48
  „Az elmúlt 8 év pedig még inkább! Ugye, elftársak?”
 • 3. valoperes_zugugyved 2010. július 23. 04:14
  „votkák nem láttam a parlamentben,már nyaral?”
 • 2. valoperes_zugugyved 2010. július 23. 04:13
  „ugy orditozott mint molnar csaba az utolso napjaiban. /pszichiatriai kezelés rá férne.../
  szégyen!
  de kiderült ki a fönöke:
  imf.
  viktor leleplezte !”
 • 1. szilléri 2010. július 22. 21:04
  „Hát igaza van 8 év x 365 nap = 2920 szemben az 56 -al !!!???

  Ez misztikus szám! 56 soha sem jött be a baloldalnak !”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Főtávnál is elszámoltatást követel a Jobbik

A Jobbik a túlszámlázott távhődíjak visszafizetését, valamint a Főtáv vezetőinek teljes körű… Tovább olvasom