Délmagyar logó

2017. 12. 15. péntek - Valér 6°C | 13°C Még több cikk.

Mesterházy termékeny vitára törekszik Gyurcsánnyal

Budapest - Mesterházy Attilának sok mindenben van vitája Gyurcsány Ferenccel, ami addig termékeny, ameddig nem veri szét az egységet - mondja az MSZP elnöke a Népszava szombati számában megjelent interjúban.
Mindenkinek önmérséklettel kell rendelkeznie, hogy a végén kompromisszum szülessen - vallja Mesterházy Attila. Hozzátette: ez nem azt jelenti, hogy az egyik álláspont nyer, a másik meg elbukik, hanem hogy a két álláspont közeledi egymáshoz.

Szili Katalin a frakcióból és a pártból is kilépett, amit az MSZP elnöke téves helyzetelemzésnek minősített, de ezt magánvéleményként mondta.

"Tudomásul veszem döntését, ám azt kértük, adja vissza mandátumát, amit Baranya megyei listavezetőként szerzett, s amely a pártot illeti" - fogalmazott Mesterházy Attila.

Olvasóink írták

  • 2. flexsnake 2010. október 09. 19:32
    „szarból és trágyából nem lehet pálinkát főzni ez a két sáska húzzon el az országból”
  • 1. igazságkereső 2010. október 09. 09:03
    „Nem termékeny vitát kellene folytatni, hanem munkahelyeket kellett volna teremteni 2002-2010 között. 8 év állt rendelkezésükre,sajnos semmilyen előremutató tevékenységet, intézkedést nem tettek, de több százmilliárd forint adóssághalmazt hagytak az utókorra! Hová is lettek ezek a milliárdok,miközben emberek már a számláikat sem tudják kifizetni,mert mindent felégetett a volt kormány maga mögött, a társadalmat magára hagyva! Miről is folyik akkor most a diskurzus Gyurcsány és Mesterházy között?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

80 ezer forintra nőhet a minimálbér

A jelenlegi havi 73 ezer 500 forintos minimálbér 80 ezer körüli összegre emelkedhet - írja a szombati Magyar Nemzet. Tovább olvasom