Délmagyar logó

2017. 05. 30. kedd - Janka, Zsanett 16°C | 29°C Még több cikk.

Mészáros Krisztina

Kategória: általános iskolai tanár

Név: Mészáros Krisztina
Általános Iskola, Enese

Jelölő: Kovács Ramóna
Indoklás:
Szeretném benevezni legkedvesebb tanáromat a „Kedvencek a katedráról" című kampányba. Mészáros Krisztinának hívják, történelem-magyar szakos tanár, az Általános Iskolában, Enesén tanít minket, felsősöket. A 6.a. osztály osztályfőnöke. Én, személy szerint nem tartozom az osztályába, de rengeteget segített nekem. Mindig fordulhatok, fordulhattam hozzá olyan problémákkal is, melyek egyáltalán nem kötődnek az iskolához. Tanácsokat ad, megvigasztal, segít a bajban. Őnála jobb tanárt nem is kívánhatnék. Mindenki szereti. Órán megértő, segítőkész, ha kell, szigorú. Fiatal tanár néni, jószívű, de sajnos akadnak, akik fájdalmat okoznak neki. Mindig próbál a kedvünkben járni.
Az én nevem Kovács Ramóna, 8.a. osztályos tanuló vagyok, szintén ebben az iskolában. Az iskolaújság szerkesztője vagyok, tanúskodhatom arról, hogy tényleg mindenki szereti. Többször tartottunk hónap tanára, illetve kedvenc tanár szavazást, és mindig ő vezette a listát.
Szeretném, ha kedvenc tanárom bekerülne a jelöltek közé.
 

Kedves Olvasónk!
Ha Ön is úgy gondolja, hogy bármelyik jelöltet szívesen támogatná  szavazatával illetve jelölné valamelyik kategóriába, akkor nem kell mást tennie mint a tanar@kisalfold.hu e-mail címre elküldenie annak a tanárnak a nevét, akire szavazni szeretne (vagy jelölni), és természetesen az Ön nevét és telefonszámát, hogy éresíteni tudjuk ha Önre mosolyog a szerencse. Örömmel vennénk ha szavazatát ill. jelölését röviden néhány sorban megindokolná.

További részletek a kampányról itt >>

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyarország többre képes

Csak akkor sikerülhet a következő néhány esztendő, ha újjáélesztjük a magyar szolidaritást - mondta… Tovább olvasom