Délmagyar logó

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 11°C Még több cikk.

Mezsgye

Egy baráti társaság minden tagja a világvége eljövetelét ígérő e-mailt kap, majd egy barátjuk öngyilkosságot követ el. A leveleket elolvasó fiatalok sorra mély depresszióba esnek.
rendező: Jim Sonzero

forgatókönyvíró: Wes Craven, Ray Wright, Kiyoshi Kurosawa
zeneszerző: Elia Cmiral
operatőr: Mark Plummer
producer: Michael Leahy, Joel Soisson
vágó: Robert K. Lambert

szereplő(k):
Kristen Bell (Mattie Webber)
Ian Somerhalder (Dexter McCarthy)
Christina Milian (Isabell Fuentes)
Rick Gonzalez (Stone)
Jonathan Tucker (Josh Ockmann)
Samm Levine (Tim Steinberg)

A film sztorija

Képzeld el, hogy a modern, drót nélküli technika lehetőséget teremt egy másik világgal való összekapcsolódásra. Képzeld el azt is, hogy az a másik világ átjáróként használja ezt a technikát a mi világunkba. És ez a kapcsolat nem zárható le. Amikor bekapcsolod a mobilodat, vagy elolvasod az e-mailjeidet, akkor elindulnak feléd a másik világból, megfertőznek és elveszik azt, ami nekik már régen nincs - az életet.

Egy baráti társaság minden tagja a világvége eljövetelét ígérő e-maileket kap, miután egyik barátjuk öngyilkosságot követ el. A leveleket elolvasó fiatalok sorra mély depresszióba esnek. Egyedül Emily nem látta az üzenetet, és most versenyt fut az idővel, hogy a gonosz erőkkel szembeszállva megakadályozza barátai további öngyilkosságait.

Az utóbbi évek legnagyobb kasszasikerei közé rendre felkerülnek az eredetileg japán horrorfilmek hollywoodi változatai. A Wes Craven által is jegyzett forgatókönyv a japán horror egyik legtehetségesebb alkotójának, Kiyoshi Kurosawának az ötletéből készült. www.port.hu

Kritikák

mozinet.hu - Wostry Ferenc

"Míg az eredeti japán film az újévezred-eleji technokrata elidegenedés
apokaliptikus vízióját vázolja fel, addig az amerikai változat elcsesz mindent, amit el lehet cseszni. A figurák idegesítőek; a rendezés erőtlen és hatástalan, képtelen akár csak egy tizedmásodpercre is izgalmat csiholni; a forgatókönyv egy katasztrófa, a komputer szülte speciális effektek pedig olyan mértékben szánalmasak, hogy inkább nézem helyettük a Pirx kapitány lebegő kávéfőzőit"
A teljes cikk

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Érdekli a Gönczöl-bizottság jelentése?

Tovább olvasom