Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Micsoda buli!

Idén nem lesz Volt Fesztivál ? Az utóbbi hetekben sokan tették fel ezt a kérdést. Megnyugattunk mindenkit: lesz, csak más időpontban.
Országszerte több ezer fiatal megszokta már, hogy húsvét környékén Sopronba zarándokolnak a Volt Fesztiválra. Arra a fesztiválra, amely már évek óta a Sziget után a legszélesebb zenei és kulturális kínálattal várja hűséges látogatóit. Aggodalomra azonban ezúttal sincs semmi ok, hiszen idén is lesz Volt, sőt, ezúttal minden eddiginél színesebb programokat kínál majd a tizedik, jubileumi rendezvény. Csupán az időpont módosul, hiszen ezúttal nyár elején, július 4-én, 5-én és 6-án tombolhat majd a közönség a Volt Fesztiválon, mégpedig új helyszínen, a Lövér Campingben.
A soproniak azonban addig sem maradnak belevaló program nélkül. Március 31-én, vasárnap este a sportcentrum két termében ismét jelentkezik az egykoron oly népszerű rendezvény, a „ Micsoda buli! ” Bizonyára sokan keresik majd fel nosztalgiából a Lobenwein Norbi és a Fülöp Zoli neve által fémjelzett bulit, amelyet a Soproni Esttel együttműködve szervez a két házigazda. Annak a zsengébb korosztálynak is ajánlható a rendezvény, amelynek tagjai a kilencvenes évek elején még csak az általános iskolák padjait koptatták, így csak hírből ismerhetik a legendás „ Micsoda bulikat! ”
Az est fényét emeli, hogy a Kispál és a Borz is tiszteletét teszi majd a sportcentrumban, Lovasiékat pedig az Animal Cannibals követi a színpadon. A koncertek mellett olyan neves DJ-k bűvölik majd a korongokat, mint Databass, Palotai, Negro és Kevin, természetesen a VoltDJ-k, Norbi és Zoli is főszerepet vállalnak majd a rendezvényen. A bulin a tavalyi Volt Fesztivált is felidézik, hiszen levetítik a rendezvényről készített filmet, illetve bemutatják a Volt CD-t. Az este hét órakor kezdődő buli a hagyományoknak megfelelően egészen kifulladásig tart majd.
A tervek szerint a Micsoda buli! ezentúl rendszeresen jelentkezik majd.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Könyvelőknek a „ téglatörvényről ”

A megyei kereskedelmi és iparkamara győri székházában nemrégiben megalakított könyvelői klub tegnapi… Tovább olvasom