Délmagyar logó

2017. 03. 29. szerda - Auguszta 4°C | 21°C Még több cikk.

MIÉP-Jobbik

Az alábbiakban közöljük a MIÉP-Jobbik a Harmadik Út (rövid neve: MIÉP-Jobbik) nevű nemzeti összefogásunk egységes, a két együttműködő párt által egyeztetett alaptételeit.
Magyarország a magyaroké!

Nemzeti sorskérdések:

A magyar földet magyar kézben kell megtartani. A kis- és középbirtok nyújtson tisztességes megélhetést a földet megművelő családnak!
A gyermekeit tisztességgel nevelő anya munkáját főállású hivatásnak ismerjük el. Kezdeményezzük a családi adózást és a három gyermek utáni teljes adómentességet.

Az iskola és a család együtt neveljen! A keresztény egyházakra, nevelő és oktató tevékenységükre szüksége van a magyarságnak. Ki a neoliberális szeméttel a kultúrából, az oktatásból és a médiából!

Nem tűrjük tovább nyelvünk szándékos rombolását! Megmaradásunk anyanyelvünk megőrzésétől függ.

Határon túli testvéreinknek kiküzdjük a kettős állampolgárságot, támogatjuk autonómiatörekvéseiket.

Trianoni tragédiánk, és 1956-os forradalmunk és szabadságharcunk emlékét megtisztítjuk és visszahelyezzük történelmi tudatunk, oktatásunk és nevelésünk megillető helyére.

A politikai maffiától az utcai bűnözésig minden területen szigorítjuk a büntetési tételeket. Visszaállítjuk a halálbüntetést!

Felülvizsgáltatjuk a privatizációt, a korrupt vagyonszerzéseket érvénytelenítjük. Kezdeményezzük a bűnösök felelősségre vonását.

Igazságos adórendszert vezetünk be. Vagyonadót vetünk ki a milliárdosokra.

Eltöröljük a nemzetközi nagyvállalatok adókedvezményeit, a bankokat arányos közteherviselésre kötelezzük. Előnyben részesítjük a magyar vállalkozót, termelőt és árut.

Útját álljuk az idegenek mértéktelen betelepedésének, ismeretlen eredetű pénzekből való vagyonszerzésének.

Visszaállítjuk a nyugdíjkorhatárt. A férfi, ha akar, 60, a nő pedig 55 éves korában mehessen teljes jogosultsággal nyugdíjba!

Megerősítjük honvédségünket, és magas szellemi színvonalú, fegyveres nemzetőrséget állítunk fel a belső rend védelmére és a külső támadások ellen.

A pártszövetség megyei listája:
1. Sárdy Barbara
2. Nagy István
3. Farkas Ádám
4. Tuba Kálmán
5. Kelemen István Péter
6. Tar Julianna
7. Németh Miklós
8. Licskai Tibor
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Emelné vagy csökkentené a nyugdíjkorhatárt?

Tovább olvasom