Délmagyar logó

2017. 02. 23. csütörtök - Alfréd 5°C | 14°C Még több cikk.

Miért fontos az ágyunk helye?

Testünk teljes tömegének mintegy 2/3 része víz. Nem mindegy, hogy ez milyen szerkezetű.

Amennyiben a szerkezet rendezett, élettani folyamataink nagyjából rendben zajlanak.

Minél rendezetlenebb a szervezetünkben lévő víz szerkezete, annál nagyobb a sejtek közötti rendetlenség. A rendezetlenségnek számos oka lehet, de elsők között említendő a Földanya természetes mágnesességének csökkenése és torzulása, a nemkívánatos földsugárzás vagy vízér, esetleg érctelérsugárzás, valamint a különféle elektromos berendezések által gerjesztett elektroszmog.

Az első jelek

Ennek a rendezetlenségi állapotnak első jelei az állandó fáradékonyság, aluszékonyság, dekoncentrált állapot, fázékonyság, környezet iránti egyre növekvő érdektelenség. Később kialakulhatnak különféle betegségek, romolhat az immunrendszer, s ennek következtében mindenki ott betegszik meg, ahol örökletesen önmagához képest a leggyöngébb. Amennyiben éjszaka alvás közben elektromos áram által okozott sugárzás vagy geopatikus stressz éri a szervezetet, különböző degeneratív betegségek alakulhatnak ki, illetve a korábbi gyógyulás után visszaeshet a beteg.

Több megoldás lehetséges

A nemkívánatos állapotnak több megoldási lehetősége van. A teljes életmódváltozáson kívül első az ágy áthelyezése, de erre sajnos nincs meg mindig a mód. A további lehetőségeknek igen nagy a választéka, de a tudomány mai állása szerint a legjobbnak tűnik egy olyan eszköz, amely részben visszaállítja a Földanya természetes mágneses rendszerét, vagy ahhoz közeli állapotot állít elő, és/vagy összegyűjti és elvezeti az elektroszmogot. Kérjük, hívjon bennünket a 06-20/913-0583-as telefonon, hogy a segítségére lehessünk!

Gyűrűsi József okl. természetgyógyász, bioenergetikus

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Izrael megelőző csapást mérne Iránra

Izrael azt fontolgatja, hogy megelőző csapást mér az iráni atomlétesítményekre. A hírt, mely szerint… Tovább olvasom